недеља, 25. фебруар 2018.

TELO MARIJE TRBOJEVIĆ GRAHOVAC JOŠ NIJE PRONAĐENO !!!!

        ŠTA SE ZAISTA DESILO? 

POKOJNA MARIJA I NJEN UHAPŠENI SUPRUG ZORAN


DRAMA U NOVOM SADU Muž batinama terao ženu da prizna prevaru, gurnuo je s mosta u Dunav, a onda rekao da se ubila?


Zoran Grahovac (46) iz Novog Sada osumnjičen je da je ubio suprugu Marijanu (40) tako što ju je gurnuo s Mosta slobode u Dunav, a to je navodno učinio jer je sumnjao da ga supruga vara, prvi su rezultati istrage.

Grahovac je u noći između četvrtka i petka, oko jedan čas posle ponoći, pozvao policiju i ispričao im da se kolima kretao preko mosta sa suprugom, ali da mu je ona u jednom trenutku rekla da stane, nakon čega je izletela iz kola i skočila u Dunav.

Međutim, njegova priča je inspektorima bila sumnjiva, a kada su u kolima nađeni tragovi krvi, naloženo je njegovo hapšenje pod sumnjom da je ubio suprugu.

- Prema dosad prikupljenim informacijama, Grahovac je bio ljubomoran, a sumnjao je da ga supruga vara. Te večeri su bili u Kameničkom parku, gde je došlo do svađe, verovatno i fizičkog obračuna, jer su u unutrašnjosti kola nađeni tragovi krvi. To, kao i još neke nelogičnosti u izjavi koju je dao policiji pobudile su dovoljno sumnje, pa je on uhapšen.

Marijana predavala likovno osnovcima

Marijana je bila nastavnica likovne kulture u Osnovnoj školi Miroslav Mika Antić u Futogu, a učenici i zaposleni za nju imaju samo reči hvale.Marija je iz Jasenova i ima mnogobrojnu familiju u Jasenovu.Porodica je u šoku i niko nema komentar na ovaj tragičan događaj.

Zoran profesor u srednjoj školi

Nezvanično i osumnjičeni Zoran takođe je radio u prosveti, a bio je zaposlen u Srednjoj Mašinskoj školi kao profesor na stručnim predmetima. Do sada nije osuđivan.

Zoranove kolege u šoku
NE VERUJEMO DA JE TO URADIO

Zoranove kolege šokirale su se kada su čule da je uhapšen.
- To je toliko dobar čovek da nemamo reči. Nedavno je Zoran pričao da zbog kredita za stan imaju velikih finansijskih problema. Ali nikada nije pokazivao da je ljubomoran ili da je mislio da ga žena vara. Voleli su se beskrajno i mi ne verujemo da je on mogao da baci Marijanu s mosta - kaže profesor iz mašinske škole.

Marijana i Zoran imaju ćerku koja ide u peti razred osnovne škole.


Telo nije nađeno
Odmah po prijavi da se nesrećna žena našla u Dunavu policija je počela potragu za njom. U petak su se u potragu uključili i ronioci Žandarmerije koji su pretraživali prostor od mosta, a potraga je u petak pred noć zaustavljena u blizini Sremskih Karlovaca, a telo i dalje nije nađeno.