субота, 15. април 2017.

BIVŠEM PREDSEDNIKU OPŠTINE ALIBUNAR 3 GODINE ROBIJE !!!!!!

                          Sud presudio KRIV JE! 

Danijel Kišmarton zbog izvršenja produženog krivičnog dela primanja mita i produženog krivičnog dela zloupotreba službenog položaja osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 3 godine.



Apelacioni sud u Beogradu, odlučujući po žalbi branilaca, delimično je preinačio presudu Višeg Suda u Pančevu Danijelu Kišmartonu i uputio Republiku Srbiju da imovinski pravni zahtev ostvari u parničnom postupku.
Apelacioni sud je u nepreinačenom delu presude potvrdio presudu Višeg suda u Pančevu kojom je Danijel Kišmarton zbog izvršenja produženog krivičnog dela primanja mita i produženog krivičnog dela zloupotreba službenog položaja osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 3 godine.
Kišmarton je kao službeno lice, predsednik opštine Alibunar, krivična dela počinio tokom dve godine, od 2009. do 2011. godine. Tako što je, kako je konstatovano, u više navrata zahtevao i primio poklon za sebe kako bi izvršio službenu radnju koju ne bi smeo izvršiti. Davanjem državnog poljoprivrednog zemljišta trećim licima je doneo korist, a državi štetu.



 NEKOM TRI GODINE ROBIJE A NEKOM NAPREDNA PARTISKA KNJIŽICA