петак, 14. април 2017.

U Srbiji "pao" rumunski kriminalac Sebastian Ghiță !!!!!

STIGLA ZVANIČNA POTVRDA I SRBIJANSKOG MUP-a DA JE PO MEĐUNARODNOJ POTERNICI LIŠEN SLOBODE RUMUNSKI DRŽAVLJANIN Sebastian Ghiță 
Zvanično je osumnjičen za zloupotrebu poverljivih informacija, mito, kupovinu uticaja i ucenu.  Nakon bekstva, Gica je na svojoj televizijskoj mreži objavio niz snimaka u kojima optužuje državne tužioce i obaveštajce za korupciju i ucenu, a tvrdi i da "ima dokaze" da su ucenjivali bivšeg premijera Viktora Pontu.
PO SAZNANJIMA BIVŠI POSLANIK  Sebastian Ghiță POD ISTRAGOM JE ZBOG   "korupcijskog slučaja povezanog sa posetom bivšeg britanskog premijera Tonija Blera Rumuniji 2012. godine"

Sebastian Ghiță JE OD TRENUTKA BEKSTVA LOCIRAN U TURSKOJ DA BI NAKON TOGA SA LAŽNOM PUTNOM ISPRAVOM STIGAO U SRBIJU.PRE NEGO ŠTO JE STIGAO U BEOGRAD SA LAŽNIM SLOVENAČKIM PASOŠEM NA KRATKO DVA PUTA LETEO IZ TURSKE ZA MILANO.MEĐUNARODNOM POLICISKOM SARADNJOM PRVO JE IZVRŠENA PROVERA SUMNJIVOG SLOVENAČKOG PASOŠA SA KOJIM SE OSUMNJIČENI KRETAO A NAKON ŠTO JE UTVRĐENO DA SE RADI O FALSIFIKOVANIJ ISPRAVI ,POTVRĐEN JE IDETITET RUMUNSKOG DRŽAVLJANINA KOJI SE NALAZI NA MEĐUNARODNOJ POLICISKOJ POTERNICI. NAKON ČEGA JE POLICIJA IZVRŠILA LIŠAVANJE SLOBODE OSUMNJIČENOG Sebastiana Ghiță.

RUMUNSKI MEDIJI IZNOSE TVRDNJE DA JE UHAPŠENI RUMUNSKI DRŽAVLJANIN NA KRIMINALAN NAČIN OSTVARIO DOBIT OD VIŠE DESETINA MILIONA EVRA.

EKSKLUZIVNO SANAJEMO DA JE NEDAVNO ,LICE BLISKO SA UHAPŠENIM  KOJE POSEDUJE  EU PASOŠ,IZNAJMILO DVA STANA U BEOGRADU PRETSTAVLJAJUĆI SE KAO PRETSTAVNIK STRANE FIRME KOJI IMA POSLOVNE OBAVEZE U SRBIJI.UHAPŠENI Sebastiana Ghiță JE U SRBIJI BORAVIO POD LAŽNIM IMENOM I U BEOGRADSKOM HOTELU I ČESTO JE MENJAO LOKACIJE NA KOJIMA JE BORAVIO. U TRENUTKU HAPŠENJA SA NJIM SU BILA DVA LICA A NEZVANIČNO UPRAVO JE JEDNA MUŠKA OSOBA KOJA JE BILA U DRUŠTVU Sebastiana Ghiță PRILIKOM HAPŠENJA BILA DUŽE VREME PRAĆENA I TAKO JE OTKRIVEN SAM Sebastiana Ghiță.


pașapoarte false Sebastiana Ghiță identitate falsă

  LAŽNI SLOVENAČKI PASOŠ IMAO SLIKU NA KOJOJ JE PROMENIO LIČNI OPIS - OBRIJAO GLAVU I PUSTIO BRADU