среда, 04. мај 2016.

U VRŠCU OKVIRNO DOGOVORENA KOALICIJA

 KAKO BELOCRKVANSKE NOVOSTI EKSKLUZIVNO SAZNAJU - U NAČELU POSTOJI NAČELNI DOGOVOR O GRADSKOJ VLASTI U VRŠCU.  OKOSNICU GRADSKE VLASTI ČINIĆE SNS I VRER. PRELIMINARNO GRADONAČELNIK DOLAZI SA LISTE SNS-a DOK BI MESTO PREDSEDNIKA GRADSKE SKUPŠTINE PRIPALO LISTI VRER. 

 SAZNAJEMO DA SE VRER ZALAŽE ZA ŠIROKU KOALICIJI NA LOKALNOM NIVOU KOJA BI PODRAZUMEVALA ŠIROKI KONCEZUS I JEDINSTVO OKO LOKALNIH PITANJA I REALIZACIJE SVIH BITNIH PLANOVA U VEZI SA INTERESOM GRAĐANA VRŠCA. PREDSTAVNICI SNS-a TRAŽE PREUZIMANJE ODGOVORNOSTI ZA KLJUČNE  RESORE SRAZMERNO PROCENTUALNOM REZULTATU NA LOKALNIM IZBORIMA. 

SAZNAJEMO KAO GOTOVU STVAR  DA ĆE NOVI GRADONAČELNIK BITI NOSILAC LISTE SNS-a NA LOKALNIM IZBORIMA ALEKSANDAR BATA ĐORĐEVIĆ A DA ĆE NOVI STARI PREDSEDNIK SKUPŠTINE BITI PREDSEDNIK I NOSILAC LISTE VRER JOVICA ZARKULA.

 NEZVANIČNO SAZNAJEMO DA SE OČEKUJE DA VEĆINU U GRADSKOJ VLASTI U VRŠCU ČINI OD 27 DO 40 ODBORNIKA U ZAVISNOSTI OD PREGOVORA KOJI SU U TOKU.

 ISTOVREMENO NEZVANIČNO SAZNAJEMO DA JE DANIMA UNAZAD   KAFEDŽIJA SA NOVOG BEOGRADA  MALOVIĆ BRANKO ZVANI "BABA SERA" KOORDINATOR KORDINACIJE KOJI SEBE PRETSTAVLJA KAO "DRŽAVU"  POKUŠAVAO DA PREKO POSREDNIKA UNIŠTI ODBORNIČKU GRUPU SPS,VRER I GG "ZIJEDNO ZA BOLJI VRŠAC" PO PRINCIPU "BUDITE PAMETNI"  DA NE BUDETE U PROBLEMU ALI DA SU NJEGOVE AKCIJE DOSTA PALE JER JE OTKRIVEN NJEGOV NAČIN FUNKCIONISANJA. 
 NJEGOV POKUŠAJ DA MARGINALIZUJE NOSIOCA LISTE ALEKSANDRA ĐORĐEVIĆA DOŽIVEO JE FIJASKO JER JE OGROMNA VEĆINA ODBORNIKA SNS-a STALA NA STRANU ĐORĐEVIĆA. NAREDNIH DANA OBJAVIĆEMO DO SADA NEPOZNATE DETALJE O RAZNIM NALOZIMA BRANKA MALOVIĆA"BABA SERE" KAO I NJEGOVIM IZVRŠIOCIMA.