среда, 04. мај 2016.

POBUNA U OO SNS-a PROTIV MARJANA ALEKSIĆA PREVARANTA I KRIMINALCA???

JAVNA JE TAJNA DA JE MARJAN ALEKSIĆ ZVANI MAKI PREVARANT I KRIMINALAC SVOJE PRELETANJE IZ JEDINSTVENE SRBIJE U SNS DEBELO PLATIO , NIJE TAJNA NI KOME JE DAO OGROMAN NOVAC KAKO BI IZBEGAO ZATVOR(to MARJAN priča po gradu javno) ALI NIJE BILO POZNATO DA JE ZA TAJ NOVAC UGOVORIO PROMOVISANJE NA MESTO PREDSEDNIKA OPŠTINE.

 NAKON ŠTO SU PUŠTENE PRVE GLASINE I PROBNI "BALONI" PROCENJENO JE DA JE VREME DA SE IZBOR MARJANA ALEKSIĆA PREVARANTA I KRIMINALCA NA MESTO NOVOG PREDSEDNIKA OPŠTINE GOTOVA STVAR JER TO TRAŽI ONAJ KOJI JE UZEO PARE KAKO BI PREVARANT I KRIMINALAC IZBEGAO ZATVOR.

 NAKON PERMANETNOG NEGODOVANJA SAMOM SITUACIJOM DA IMAJU KRIMINALCA KOJI PREUZIMA SNS NA LOKALU SAZNAJEMO DA JE DOŠLO DO TAČKE USIJANJA I DA JE VEĆINA U OO SNS-a OTKAZALA POSLUŠNOST I USPROTIVILA SE NAUMU DA SE PREVARANT I KRIMINALAC POSTAVI ZA PREDSEDNIKA OPŠTINE.

 DOŠLI SMO DO PROVERENE INFORMACIJE UPRAVO OD NEZADOVOLJNIH ODBORNIKA SA LISTE SNS-a DA SU U TOKU PREGOVORI SA IZABRANIM ODBORNICIMA DA SE FORMIRA VEĆINA U KOJOJ NEMA MESTA ZA MARJANA ALEKSIĆA PREVARANTA I KRIMINALCA.  KAKO SAZNAJEMO OD IZABRANIH ODBORNIKA SA LISTE SNS-a NA LOKALU U OVOM TRENUTKU POSTOJI DESET ODBORNIKA(a možda i četrnest) KOJI TVRDE  DA MOGU DA FORMIRAJU VEĆINU U KOJOJ NEMA MESTA ZA PREVARANTA I KRIMINALCA.


 NAREDNIH SATI POKUŠAĆEMO DA DETALJNO DOĐEMO DO SVIH INFORMACIJA U VEZI SA FORMIRANJEM LOKALNE VEĆINE U SKUPŠTINI OPŠTINI BELA CRKVA.


P.S.   DA JE OVAKO NEŠTO MOGUĆE VIDELO SE I PO ČINJENICI DA JE  1300 GLASOVA MANJE DOBILA LOKALNA LISTA SNS-a SA MARJANOM ALEKSIĆEM NEGO ISTA LISTA SNS-a NA REPUBLIČKOM NIVOU.