среда, 23. октобар 2019.

SKANDAL !!!! OSUMNJIČENI ZA PLJAČKU PRILIKOM IZGRADNJE BLOKA BOLNICE U BELOJ CRKVI ZAPOSLEN KAO INSPEKTOR U OPŠTINSKOJ UPRAVI U BELOJ CRKVI !!!!??!!

BELA CRKVA - VIDEO SNIMAK NOVINARA STEFANA CVETKOVIĆA ŠOKIRAO JAVNOST
VLADIMIR MILIČEVIĆ ZVANI "KENGUR"- HAPŠEN ZBOG MILIONSKIH MAHINACIJA PRILIKOM IZGRADNJE NOVOG BLOKA BOLNICE U BELOJ CRKVI - NEDAVNO ZAPOSLEN KAO GRAĐEVINSKI INSPEKTOR U OPŠTINI BELA CRKVA !!??!!??!!??!!


IZ ARHIVE -

Uhapšeni su bivši direktor ovog Fonda Milović (60), kao i odgovorno lice Specijalne bolnice za plućne bolesti "Dr Budislav Babić" iz Bele Crkve L. L. (53), odgovorno lice Samostalne zanatske radnje "Rad" B.B. (57) i odgovorno lice agencije "Kengur" V.M. (52). Oni se terete da su počinili krivična dela zloupotreba službenog položaja, zloupotreba položaja odgovornog lica i prevara.
Kako kažu iz MUP-a postoje osnovi sumnje da su, prilikom izgradnje objekta za potrebe bolnice "Dr Budislav Babić”, od novembra 2008. do novembra 2009. osumnjičeni nezakonito izvršili izbor agencije "Kengur" za obavljanje nadzora nad radovima koje je izvodila firma Rad, a za koje je utvrđeno da nisu izvedeni u obimu koji je naznačen u privremenim situacijama.