петак, 07. јул 2017.

DOBRA I LOŠA VEST ZA GRAĐANKE I GRAĐANE BELE CRKVE ??!!?? LEKOVA SA POZITIVNE LISTE IMA U PRIVATNIM BELOCRKVANSKIM APOTEKAMA ALI IH NEĆE BITI ZBOG OGROMNIH DUGOVANJA U APOTECI DOMA ZDRAVLJA!!!!!

       APOTEKA DOMA ZDRAVLJA U BELOJ CRKVI OSTALA BEZ LEKOVA KOJI SE DOBIJAJU NA RECEPT SA POZITIVNE LISTE - RAZLOG SU NAGOMILANI MILIONSKI DUGOVI PREMA DOBAVLJAČIMA!!!OBAVEŠTENJE - EKSKLUZIVNO BELOCRKVANSKE NOVOSTI DOBILE ZVANIČNU POTVRDU DA JE ZBOG VIŠE OD DESET MILIONA DINARA DUBIOZE, PRED GAŠENJEM APOTEKA DOMA ZDRAVLJA U BELOJ CRKVI. 
POSLEDICE LOŠEG(kriminalnog) POSLOVANJA TRPE OSIGURANICI KOJI VEĆI DEO LEKOVA SA POZITIVNE LISTE NE MOGU DA DOBIJU NA RECEPT!!!!

 NA SREĆU BELOCRKVANSKIH OSIGURANIKA PRIVATNE APOTEKE U BELOJ CRKVI SKLOPILE SU UGOVOR SA FONDOM ZA ZDRAVSTVENO OSIGURANJE ,PA SAMIM TIM SU OMOGUĆILI OSIGURANICIMA DA LEKOVE NA RECEPT SA POZITIVNE LISTE ,PODIŽU PO ISTIM USLOVIMA U PRIVATNIM APOTEKAMA. 

 PROVERILI SMO STANJE SA LEKOVIMA SA POZITIVNE LISTE KOD PRIVATNIH APOTEKARA I UTVRDILI DA RASPOLAŽU SA SVIM LEKOVIMA U DOVOLJNIM KOLIČINAMA.