среда, 1. март 2017.

VUČIĆEVA SRBIJA ZEMLJA APSURDA

ALIBUNAR NAPREDNI KRIMINALAC,NARKO DILER,REKETAŠ OSUMNJIČEN ZA UBISTVO - PODNEO PRIJAVU DA MU JE UGROŽENA BEZBEDNOST.





KO JE PODNEO PRIJAVU???



Nosilac liste Srpske napredne stranke na prošlogodišnjim izborima u Alibunaru i trenutni zamenik predsednika skupštine te opštine Predrag Belić zvani Baki ima sličan razvojni put kao njegov stranački i mafijaški kolega Adamović.
Iz policijskog Operativnog kriminalističkog indeksa (OKI) vidi se da je Baki rođen 2. oktobra 1968. godine u Vršcu, a da boravi u ulici Crvene armije na broju 88. Takođe se u evidenciji navodi kako postoje dva dosijea o njemu u policiji: u Pančevu lični dosije 013627 od 10. avgusta 1995. godine, a dugi, takođe u Pančevu, FK broj 000675 od istog datuma.
U rubrici "krivična dela", za Bakija se u OKI-ju  navodi: oam puta neodređena vrsta dela, jedno KD delo 52, dva puta telesne povrede i dva puta ostala dela, kao i jedno oduzimanje motornog vozila. Kod prekršaja je Baki čak devet puta evidentiran za drsko, siledžijsko ponašanje i tuču. Osuđivan je šest puta. Poslednji put je zatvorsku kaznu (u trajanju od šest meseci) dobio presudom Okružnog suda u Beogradu od 11. decembra 2000. godine broj K 391-00.
Po podacima iz KDL evidencije krivičnih dela, Predrag Belić zvani Baki je u periodu od 1994. do 2001. ukupno deset puta imao sukob sa zakonom. Tokom akcije "Sablja" bio je uhapšen pod sumnjom da prodaje drogu i da se bavi iznudama. Za većinu krivičnih dela zbog kojih je procesuiran nije osuđen, jer su postupci na sudu u Alibunaru zastareli. Do dolaska na funkciju zamenika skupštine opštine Alibunar najveći Belićev uspeh bio je što se njegovo ime pojavilo u "Beloj knjizi" organizovanog kriminala u Srbiji.