субота, 18. фебруар 2017.

PROTEST GRAĐANA U VRŠCU - "KAKO SU NAPREDNI BABASERINI KADROVI MUČILI ŽIVOTINJE??!?"   PROTEST VRŠČANA ZBOG ZLOSTAVLJANJA ŽIVOTINJA
Vršac“azil za pse“HOROR


Kratko je trajala nada da će azil za pse u Vršcu to zaista i biti. Pretvorio se vrlo brzo, zahvaljujući neodgovornosti odgovornih u konc logor. Truo ljudski faktor, koji uništava sve dobro i humano . I ne samo to. Problem napustenih pasa ne moze se resiti njihovim sabiranjem i trpanjem u azile bez pratecih aktivnosti koje bi resavale uzroke njihove brojnosti..Niko nije imao iskrenu nameru da se napusteni psi humano zbrinu, i na  human nacin smanji njihova populacija.
Ogorčeni smo i zgadjeni  monstruoznim postupanjem nadležnih , koji su dozvolili da se ovo dogodi.
Neljudskost, krajnja bezosećajnost, korišćenje položaja, kršenje zakona, mučenje životinja, pretnje svima, koji hoce bolje i humanije. Na koliko godina se u civilizovanim zemljama za takva nedela  ide na robiju?
Hoće li iko odgovarati ili će se sve zataškati smenom jednih , da bi se na čelo uprave doveli isti?
Ovo je proces ubijanja koji je trajao , a o kome su odgovorni ćutali i okretali glavu, dok se još uvek za ovaj logor mesečno odvaja preko 2000 eura na ime najma. Monstrumi. Nemamo više od toga da kažemo.