петак, 24. фебруар 2017.

Nosilac liste Srpske napredne stranke u Alibunaru Predrag Belić Baki bio je hapšen u akciji „Sablja“ zbog dilovanja droge i iznuda!!!

GDE JE BIO PREDRAG BJELIĆ 11. JUNA 2001?????

 

 FOTO ROBOT UBICE !! ČUDNA SLIČNOST!!!
  



PREDRAG BELIĆ JEDAN OD PRIMERA NAPREDNOG KADRIRANJA SNS-a NA TERITORIJI JUŽNOG BANATA. KRIMINALAC SA DEBELIM KRIMINALNIM POLICISKIM DOSIJEOM.SKLON NASILJU I IZVRŠILAC NAJTEŽIH KRIVIČNIH DELA. JEDNOSTAVNOM PROVEROM K.I EVIDENCIJE I LAIKU JE JASNO DA JE SAMO ORGANIZOVANOJ KRIMINALNOJ BANDI NA ČELU SA KOORDINATOROM SNS-a ZA JUŽNI BANAT BRANKU MALOVIĆU POZNATIJIM KAO "BABASERA" MOGLO DA PADNE NA PAMET DA "GOSPODINA " BELICA POSTAVI ZA PREDSEDNIKA OPŠTINE.

PRI TOME BELOCRKVANSKE NOVOSTI EKSKLUZIVNO OBJAVLJUJU DA POSTOJI OSNOVANA SUMNJA DA JE PREDRAG BJELIĆ IZVRŠILAC KRIVIČNOG DELA NANOŠENJE TEŠKIH TELESNIH POVREDA SA SMRTNIM ISHODOM. RADI SE O OBISTVU DOPISNIKA VEČERNJIH NOVOSTI IZ JAGODINE MILANU PANIĆU IZ 2001 GODINE.
Pantić je ubijen ujutru 11. JUNA 2001, sa "nekoliko udaraca tupim predmetom u glavu", dok se vraćao iz obližnje prodavnice sa veknom hleba i litrom mleka koje su nađeni kraj njegovog tela u krvi.

GDE JE BIO PREDRAG BJELIĆ 11. JUNA 2001?????



Nosilac liste Srpske napredne stranke u Alibunaru Predrag Belić Baki bio je hapšen u akciji „Sablja“ zbog dilovanja droge i iznuda. Ali, to nisu jedina dela iz njegovog krivičnog dosijea. Belić je, prema evidenciji Opštinskog javnog tužilaštva u Pančevu, bio u zatvoru još dva puta.

SNS U ALIBUNARU POSTAVILA ČOVEKA SA DEBELIM KRIMINALNIM DOSIJEOM!!!!!

 SVE ČEŠĆE U JAVNOSTI KOLAJU PRIČE O SPREZI POJEDINACA "ZAŠTIĆENIH" PARTISKUM KNJIŽICAMA SNS-a  SA KRIMINALCIMA I KRIMINALNIM GRUPAMA NA TERITORIJI JUŽNOG BANATA.

                                       
 BELOCRKVANSKE NOVOSTI OBJAVLJUJU SAMO JEDAN PRIMER - KADAR SRPSKE NAPREDNE STRANKE PREDSEDNIK OPŠTINE ALIBUNAR PREDRAG BELIĆ POJEDINAC SA DEBELIM POLICISKIM DOSIJEOM , KOJI SE TERETI ZA TEŠKA KRIVIČNA DELA.

 JAVNO POSTAVLJAMO PITANJE GOSPODINU PREDRAGU BELIĆU : 
  GDE JE BIO DANA KADA JE UBIJEN DOPISNIK VEČERNJIH NOVOSTI IZ JAGODINE?

O SAZNANJIMA BELOCRKVANSKIH NOVOSTI NA OVU TEMU OBAVEŠTENO JE VIŠE STRANIH AMBASADA 


Najčešća krivična dela su mu iznude, nasilničko ponašanje i oružje. Protiv Belića su vođena četiri postupka zbog nezakonitog držanja oružja i municije. Zanimljivo je, međutim, da za ovo krivično delo nije nijednom osuđen jer s u procesi obustavljeni zbog zastarelosti. Sve obustave su bile u sudu u Alibunaru, upravo gde je i nosilac liste SNS.
Dve pravosnažne presude su zbog pretnji i ugrožavanja bezbednosti, zbog čega je u dva navrata bio u zatvoru. Pre hapšenja tokom „Sablje“ sud mu je izrekao ukupno sedam meseci zatvora i to ‘95. četiri meseca, a potom presudom iz ‘96. dobija tri meseca.
Predrag Belić Baki (48) u Alibunaru, ali i šire važi za žestokog momka i meštani u strahu izbegavaju da govore o sugrađaninu.  

Na listi SNS piše da je Belić, rođen 1968, privatni preduzetnik iz Vladimirovca. Međutim, ovi podaci se ne poklapaju sa policijskim prema kojima je on zaposlen kao komercijalista u jednoj firmi u Banatskom Karlovcu čije je poslovanje sporno.

Pretnje medijima 
Dušica Čolić iz Radija Far tvrdi da joj je Belić pred Novu godinu pretio zbog objava stavova Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS) i Nezavisnog društva novinara Vojvodine (NDNV), koje lokalni “naprednjaci” doživljavaju kao “antirežimske”. “Oni ne umeju da sarađuju sa medijima, već nam prete. Pred Novu godinu sam imala poziv od predsednika Opštinskog odbora SNS Predraga Belića, koji mi je govorio kako sam ja u mafijaškoj organizaciji, nakon čega sam zvala policiju. Poziv je usledio nakon što sam ja u etru čitala objave NUNS i NDNV, što njima smeta. Isto je kao za vreme Slobodana Miloševića, kada su mediji znali šta mogu a šta ne mogu da objave”, kaže Čolić.