уторак, 31. јануар 2017.

VUČIĆ ZAŠTITNIK ORGANIZOVANOG KRIMINALA??!!??!!

Aleksandar Vučić je svečanim slikanjem sa Bogoljubom Karićem i otvaranjem njegovog šoping mola u Minsku javno razotkrio svoje dugogodišnje partnerske veze sa tajkunom sveže skinutim sa Interpolove poternice. Sada je očigledno da su sve njegove prethodne preteće izjave o Kariću bile u funkciji prevare birača. Vlast Aleksandra Vučića počiva na bliskim i partnerskim vezama sa karićima, dinkićima, subotićima i svim našim privatizatorima iz 24 pljačkaške privatizacije, jer im je upravo on i omogućio da izbegnu zatvor i da zadrže svo nelegalno stečeno bogatstvo. Zahtevamo ostavku Aleksandra Vučića i raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora.Kako samo danas prazno i uvredljivo zvuče Vučićeve reči “da obračun sa tajkunima ne treba da se završi samo na Kariću jer treba da se hapse i ostali mafijaši i lažni biznismeni koji su se obogatili na grbači naroda i koji su oštetili državu”. Cela pljačka države teška stotine miliona evra preko Mobtela, od osnivanja, do veza sa kiparskim parama, preko izvlačenja profita iz firme, ostaje svedočanostvo kako se vezama sa korumpiranim političkim liderima stiže od harmonike do otvaranja šoping mola u Minsku.

Predstava iz Minska i TV slike na kojima se zajedno šepure Karić i Vučić, došla je samo dvadeset dana nakon što je predsednik Vlade navodno besno vikao na ministarku pravde “zar je moguće da nema dokaza protiv Dinkića i Karića”. Naravno, to “vikanje” i “nezadovoljstvo” nisu nikad bili naročito uverljivi, pogotovo ne za one koji su pratili kako zastarevaju i otpadaju sve optužnice protiv tajkuna kojima je Vučić u predizbornim kampanjama “pretio” da “neće vladati Srbijom”.
Međutim, predsednik Vlade se bar naoko trudio da održava licemernu iluziju o borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala. Ovim ovako vremenski bliskim javnim slikanjem sa Karićem, Vučić pokazuje bez imalo zazora da je i sam deo te organizovane pljačkaške mašine. Pokazuje da više nema tajni o vezama vlasti sa korupcijom i kriminalom. Srbija sa Vučićem se deklarisala kao sigurno mesto za kriminal.
Vučićeva stranka je od 2010. godine u koalicionom savezu sa Pokretom snaga Srbije Bogoljuba Karića, iako je Vučić javno obmanjivao građane rečima da je „lopovluk metod delovanja“ Karićeve „nepotističke stranke“. Vučić se pravdao da to neće značiti pritiske na sud i da će tajkuni koji su opljačkali Srbiju biti u zatvoru. Potpuno je nedvosmisleno pokazao da je sve to što je govorio bila prevara i maska za partnerstvo koje se odvijalo iza tih kulisa. Sad su pale i kulise.
Veza tajkuna koji su opljačkali Srbiju i vrha vlasti ide preko tužilaštva koje nije slobodno i koje radi po političkom diktatu. Prljav novac koji je ugrađen u temelje vlasti u Srbiji zagađuje celu državu i drži je kao taoce korupcije, a simbolična slika svega toga upravo je svečano otvaranje Dana mola u Minsku, zajednička slika Vučića i Karića. Nakon što su veze Aleksandra Vučića sa organizovanim kriminalom i opljačkanim tajkunskim novcem postale očigledne, zahtevamo da predsednik Vlade podnese ostavku i da se raspišu vanredni izbori.


                              "ŠAMPION OBMANA"