понедељак, 23. јануар 2017.

OTKRIVEN MOTIV PLANA NAPREDNE ORGANIZOVANE KRIMINALNE BANDE DA UGROZI BEZBEDNOST I ZAPALI VOZILO SUDIJE ŽELJKA BOSANCA???

PREDRAG BELIĆ 
NAPREDNJAK SA DEBELIM POLICISKIM DOSIJEOM U SLUČAJU SUDIJE OSNOVNOG SUDA U VRŠCU BOSANAC ŽELJKA PLAN NAPREDNE KRIMINALIZOVANE ORGANIZOVANE BANDE DA MU SE ZAPALI AUTO I TIME MU SE UGROZI SIGURNOST PROIZIŠAO JE ZBOG OGROMNOG NEZADOVOLJSTVA, ZBOG SITUACIJE DA JE POMENUTI SUDIJA POSTUPAO PROTIVNO INTERESIMA NAPREDNE ORGANIZOVANE KRIMINALNE BANDE , DONEO SUDSKU ODLUKU KOJA JE BILA U SUPROTNOSTI SA NE SKRIVENIM ŽELJAMA JEDNOG OD ČLANOVA NAPREDNE ORGANIZOVANE KRIMINALNE BANDE BELIĆ PREDRAGOM ZVANI BAKI ,POZNATIM KRIMINALNIM DELIKVETOM OSUMNJIČENIM ZA IZVRŠENJE TEŠKIH KRIVIČNIH DELA SA DEBELM POLICISKIM DOSIJEOM (belocrkvanske novosti poseduju službeni kriminalni dosije).
JAVNA JE TAJNA DA NAPREDNA KRIMINALNA ORGANIZOVANA BANDA ,MESECIMA INTEZIVNO POKUŠAVA DA KRIMINALNO UTIČE NA POJEDINCE U INSTITUCIJAMA ZARAD REALIZACIJE MAFIJAŠKIH PLANOVA.

OBJAVLJUJEMO DOKUMENT KOJI JE ZA NAPREDNU ORGANIZOVANU KRIMINALNU BANDU BIO POVOD ZA PLANIRANJE IZVRŠENJA TEŠKOG KRIVIČNOG DELA UGROŽAVANJE SIGURNOSTI VRŠIOCA SUDISKE FUNKCIJE


PLAN NAPREDNE ORGANIZOVANE KRIMINALNE BANDE DA SE ZAPALE VOZILA U VLASNIŠTVU SUDIJA OSNOVNOG SUDA U VRŠCU ,PROIZAŠAO IZ MOTIVA DA SE "UPODOBE" SUDIJE KOJIMA JE NAPREDNA KRIMINALNA ORGANIZOVANA BANDA BILA NEZADOVOLJNA.
 NAIME VEĆ NEKO VREME "BABSERINA"NAPREDNA ORGANIZOVANA KRIMINALNA BANDA VIDNO JE NERVOZNA I NEGODUJE ZBOG SAMOSTALNOSTI I "NEPOSLUŠNOSTI" POJEDINIH SUDIJA,PRIPADNIKA MUP-a I TUŽIOCA.

 PLAN DA SE UGROZI BEZBEDNOST SUDIJA I DA IM SE ZAPALE AUTOMOBILI BIO JE UJEDNO SMIŠLJEN KAKO BI  SE NA TAJ NAČIN POSLALA  PORUKA I OSTALIM PREDSTAVNICIMA INSTITUCIJA KOJE NE PRISTAJU NA UCENE I KRIMINALNE NALOGE NAPREDNE ORGANIZOVANE KRIMINANE BANDE.


MOTIV ZA PLAN DA SE ZAPALI PRIVATNI AUTOMOBIL SUDIJE DUŠICE PAKOVIĆ GRAHOVAC ,MOTIVISAN JE PRITISKOM DA SE POMENUTA NATERA DA OSUDI VOJVOĐANSKU POSLANICU SANDRU RISTIĆ. KAO I PORUKA DA JE I SUVIŠE SAMOSTALNA U SVOM POSTUPANJU KADA JE PRESUĐIVALA PROTIV POJEDINACA KOJI SU U DIREKTNOJ VEZI SA NAPREDNOM ORGANIZOVANOM KRIMINALNOM BANDOM.


NASTAVIĆE SE ....
.