субота, 23. април 2016.

"RAT" U VRŠAČKOM SNS-u!!!!!!

                      SYSTEM ERROR

                 SYSTEM ERROR                SYSTEM ERROR

 BELOCRKVANSKE NOVOSTI EKSKLUZIVNO SAZNAJU IZ ODLIČNO OBAVEŠTENOG IZVORA DA JE POSLEDNJIH DVA DANA TOTALNI "RAT" NA RELACIJI KORDINATOR SNS-a ZA JUŽNI BANAT BRANKO MALOVIĆ & POVERENIK SNS-a U VRŠCU ALEKSANDAR BATA ĐORĐEVIĆ.

 KAO POVOD SE NAVODI NE SLAGANJE ĐORĐEVIĆA SA ODNOSOM I NAČINOM DELOVANJA MALOVIĆA - PRVI SUKOB DOGODIO SE PRE DVADESETAK DANA KADA JE ĐORĐEVIĆ NA OKRUŽNOM ODBORU PONUDIO OSTAVKU NAKON NASTUPA MALOVIĆA NA TOM SASTANKU.

 KULMINACIJA SUKOBA DESILA SE SINOĆ KADA JE BRANKO MALOVIĆ U USKOM KRUGU FUNKCIONERA SNS-a TVRDIO DA JE SAZNAO DA JE ALEKSANDAR ĐORĐEVIĆ UZIMAO NOVAC OD VRŠČANA KOJE JE STAVLJAO NA LISTU SNS-a ZA LOKALNE IZBORE , MALOVIĆ JE TOM PRILIKOM IZNEO OPTUŽBE DA JE ĐORĐEVIĆ NAPRAVIO PREKO 900 000 DINARA RAČUNA NA TERET BUDŽETA VRŠCA U SVOM RESTORANU.

 SAZNAJEMO DA JE OVE NAVODE PROVERILO RUKOVOTSTVO SNS-a I DA JE UTVRDILO DA NEMA DOKAZA DA JE ĐORĐEVIĆ UZIMAO NOVAC  DA BI STAVLJAO KANDIDATE NA LISTU SNS-a NA LOKALU A ŠTO SE TIČE ENORMNIH RAČUNA KOJI SU PRAVLJENI U RAB-u , DA JE NAJVEĆI DEO NASTAO PO NALOGU MALOVIĆA ZA RAZNE STRANAČKE SKUPOVE.

 VRŠCEM POSLEDNJA DVA DANA KRUŽI PRIČA DA ĆE ALEKSANDAR ĐORĐEVIĆ KAO NOSILAC LISTE SNS-a NA LOKALU DA FORMIRA SAMOSTALNI ODBORNIČKI KLUB JER NE ŽELI DA TRPI TORTURU I "BOLESNE" NALOGE BRANKA MALOVIĆA, A DA GA POJEDINI VISOKI FUNKCIONERI SNS-a SPREČAVAJU U TOME ,OBEĆAVAJUĆI DA ĆE MALOVIĆ BITI SKLONJEN. 
 JAVNA JE TAJNA DA NA POKRAJNSKOM NIVOU U SNS-u IMA NAJMANJE ČETIRI ZARAĆENE FRAKCIJE I DA VEĆ DUGO BESNE UNUTAR PARTISKI SUKOBI.