петак, 15. април 2016.

KO JE ,KADA I KAKO POKUŠAO DA IZNUDI REKET OD JOVICE ZARKULE????

EKSKLUZIVNO BELOCRVANSKE NOVOSTI OBJAVLJUJU

PREDSEDNIK GRADSKE SKUPŠTINE GOSPODIN JOVICA ZARKULA ŽRTVA UCENA I POKUŠAJA IZNUDE
ALEKSANDAR ČUPIĆ IZ VRŠCA U NOĆI IZMEĐU 31.03 .2016 I 01.04.2016 POKUŠAO DA IZNUDI 2 MILIONA EVRA OD JOVICE ZARKULE

31.03.2016 NA 01.04.2016-te U KASNIM NOĆNIM SATIMA ČUPIĆ POZIVA ZARUKULU TELEFONOM I U RAZGOVORU GA OBAVEŠTAVA DA SE NALAZI U JEDNOM UOSTITELJSKOM OBJEKTU U VRŠCU U INTERESATNOM DRUŠTVI I DA BI BILO LEPO DA I ZARKULA SVRATI NA PIĆE.ZARKULA SE ZAHVALJUJE NA POZIVU ALI SMATRA DA JE SUVIŠE KASNO I DA NIJE RASPOLOŽEN DA DOĐE, TADA ČUPIĆ DAJE TELEFOM GRADONAČELNIKU VRŠCA ŽIVKOVIĆU KOJI USPEVA DA UBEDI ZARKULU DA IM SE PRIDRUŽI.PO DOLASKU U RESTORAN ZATIČE VIŠE LICA MEĐU KOJIMA SU I POMENUTI ČUPIĆ I ŽIVKOVIĆ. KAFANSKI RAZGOVOR POSTAJE NELAGODAN A GLAVNU REČ IMA ČUPIĆ KOJI  ČINI SE U PRIPITOM STANJU OVOM "DRUŽENJU" DAJE NE PRIMEREN TON I TEMATIKU.SVE JE KULMINIRALO NAKON DUŽEG VREMENA KADA U KAFANI OSTAJU SAMO ČUPIĆ,ŽIVKOVIĆ I ZARKULA. ČUPIĆ DIREKTNO ZAHTEVA OD ZARKULE 2 MILIONA EVRA REKETA ,KOLIKO NAVODNO KOŠTA "ZAŠTITA" KOJA ĆE MU BITI PRUŽENA.  ČUPIĆ SVO VREME ŽELI DA OSTAVI UTISAK DA IZA NJEGOVIH ZAHTEVA STOJE MOĆNI LJUDI IZ  SRPSKE NAPREDNE STRANKE.  "DRUŽENJE" SE TU PREKIDA I ŽIVKOVIĆ I ZARKULA ODLAZE IZ OBJEKTA. 
(GRADONAČELNIK VRŠCA SVEDOK POKUŠAJA IZNUDE)

JOVICA ZARKULA SUTRADAN SASTAVLJA KRIVIČNU PRIJAVU O POKUŠAJU REKETIRANJA KOME JE BIO IZLOŽEN ,NAVODEĆI GRADONAČELNIKA ČEDOMIRA ŽIVKOVIĆA KAO SVEDOKA A USMENO O SVEMU INORMIŠE I NAČELNIKA VRŠAČKE POLICIJE GORANA TOSKIĆA.
GRADONAČELNIK VRŠCA ČEDOMIR ŽIVKOVIĆ POTVRĐUJE SVE NAVODE JOVICE ZARKULE.
NEZVANIČNO SAZNAJEMO DA JE JOVICA ZARKULA KONTAKTIRAO LJUDE IZ SNS-a NA KOJE SE ČUPIĆ "NAVODNO POZIVAO" I DA JE DOBIO UVERAVANJA DA SA AKTIVNOSTIMA I NAMERAMA ALEKSANDRA ČUPIĆA NEMAJU NIKAKVE VEZE.


ALEKSANDARA ČUPIĆ POKUŠAO IZNUDU