недеља, 1. фебруар 2015.

BORIS KANAL

VAŽNA NAPOMENA -------  ISKLJUČENA SVAKA VEZA SA ZDRAVIM RAZUMOM
     VOLEO MLAĐANA DINKIĆA VIŠE I OD KOŠTUNICE I TANJE LAGUNE ZAJEDNO
  Bela Crkva :  U subotu  11.10.2075  redakcija našeg INTERNET PORTALA imala je zadovoljstvo da isprati aktivnosti aktuelnog Borisa Djurdjeva u daljem tekstu-ZZ(zamenik zamenika)Predsednika SO(sludjene opštine) Bela Crkva(u crno zavijena).  I odmah na početku da iznesemo jedan NEpodeljen utisak da je sramota da je takav "kapacitet" NEiskorišćen ali takodje treba da nas je "sramota" da pomenuti "kapacitet" pored bedne plate prosvetnog radnika prima još bedniji funkcionerski dodatak kao ZZSOBC.

 Već u jutarnjim satima oko 5 časova "kapacitet" ZZ u pratnji bliskih saradnika a u prisustvu ogromnog broja sugradjana svečano je na Vračevgajskom jezeru otvorio NAJveći AKVA-PARK na Balkanu 

Tom prilikom  ZZ  Boris Djurdjev posebno se zahvalio svom partiskom lideru Ujedinjeni Regioni Srbije Mladjanu Dikiću na pomoći oko realizacije ovog grandioznog PROJEKTA

  Odmah po završetku ceremonije ,usledila je nova aktivnost ZZ koja je obuhvatala svečano otvaranje prvih deset VETRO GENERATORA i njihov obilazak




Prilikom svečanog puštanja u rad prvih deset VETRO GENERATORA prisutnim gostima obratio se ZZ i tom prilikom ukazao da je to samo početak gradioznih projekata na kojima on radi sa svojim saradnicima i pozvao prisutne da zajedno obidju nove vetrenjače i uvere se da DEČJA MAŠTA MOŽE SVAŠTA(figurativno) posebno ako u realizaciji projekata učestvuje svetski poznata kompanija STARLAND(Dumox).

 Odmah nakon svečanog puštanja u rad vetro generatora ,ZZ se u pratnji saradnika uputio ka novo otvorenom GARNIZONU VOJSKE SRBIJE gde se nakon deset godina  očekivalo  polaganje zakletve nove klase vojnika.




U svečanoj atmosferi Boris ZZ Djurdjev obratio se prisutnim vojnicima ali i starešinama kao i rodbini koja se u velikom broju okupila kako bi prisustvovala ovom svečanam činu.
"daga braćo i sestre čast mi je da sam nakon dugo godina zahvaljujući DRŽAVNIKU Vojislavu DR Koštunici u prilici da ponovo pozdravim mlade regrute koji danas polažu svečanu zakletvu,ali ne mogu da ne iskoristim ovu priliku i da se požalim na jednog NEodgovornog pojedinca a to je pukovnik u penziji  Dr.Budiša Kostić koji je ukaljao čast i obraz časne uniforme i oficirski poziv kome je pripadao,na taj način što mi je obećao plac na Zlatiboru ako mu sina zaposlim u školi a datu oficirsku reč nije ispoštovao .... ŽIVELA SRBIJA!!"  PRISUTNI SU NADAHNUT GOVOR BORISA ZZ DJURDJEVA pozdravili ovacijama.


Nakon svečanosti u novo otvorenom GARNIZONU  Boris ZZ Djurdjev se sa saradnicima uputio u naseljeno mesto GREBENAC gde je svečano otvorio radove 
  Prisutnim meštanima Boris ZZ Djurdjev  je obećao da će ovo iskopavanje biti podsećanje ne samo na njega nego i na njegove saradnike  a da će KANAL biti sibol po kojem će ga generacije pamtiti.  Obraćanje ZZ Borisa KANALA Djurdjeva meštani Grebenca propratili su kličući "KANAL KANAL KANAL !!!!" na to im je KANAL Boris ZZ Djurdjev uzvratio  KOŠTUNIČINIM osmhom, nakon čega su se svi razbežali.

A KO DRUGČIJE KAŽE TAJ KLEVEĆE I LAŽE