уторак, 18. новембар 2014.

SAVETNIK Željko u PANICI

Sećate se Željka Crnogorca????  Naravno!!  A ko bi i kako mogao da zaboravi ovo lice
Ekonomista koji je kao "stručnjak" najuren iz Kombinata tražio sreću u SPS-u , PSS  u pokušaju da postane Karoljub završio u DS-u.  Tu se i "proslavio" kao predsednik opštine  za čijeg je mandata pljačka dosegla vrhunac bez premca za svih poslednjih 14 godina kako su ŽUTI lopovi na vlasti u našem gradu. Za to vreme stekao je sem nove kuće,računa u banci,posla za ženu i nadimak TAŠTA jer mu je TAŠTA Snežama Manojlović kao šefica računovotstva u domu zdravlja uhvaćena u milionskoj kradji.

E pa upravo ta i takva pojava pre par dana u napadu PANIKE  a u strahu od hapšenja zbog raznoraznog kriminala u kome učestvuje na razne načine , POJAVIO SE KOD MALOG RADOJICE na BCinfovanju i svi belocrkvani mogli su da slušaju koliko je ovaj LOPOV uznemiren što se istražuju njegove aktivnosti u poslednjih pet godina.  
ŠTA JE TO ŠTO SMETA OVOM LOPOVU?
 Smeta  mu možda to što je kao funkcioner u opštini naplatio više od 5 000 000 dinara ili možda to što prima debelu platu u Pokrajni ili možda to što  istovremeno uzima i debelu nadoknadu kao "savetnik" predsednika opštine ili mu smeta što neovlašćeno koristi opštinski auto i vozača ili što je naplatio na stotine hiljada dinara na ime putnih troškova ,dnevnica,.. ili možda što je primio na teret gradjana MILIONE DINARA dok je bio na funkciji predsednika opštine ili mu možda smeta što je javna tajna da je glavni akter lokalnog ugradjivanja od zapošljavanja preko izmišljenih-nameštenih poslova ili mu možda smeta što je zaposlio ženu na izmišljenom poslu u PIO .... itd.
  ALI MU NE SMETA ŠTO JE ON JEDAN OD GLAVNIH AKTERA ŠTO SE ZA VREME NJEGOVE VLADAVINE IZ BELE CRKVE ISELILO VIŠE OD 5000 BELOCRKVANA  A KRAJ ISELJAVANJA SE NE VIDI JER SU UNAZADILI I UNIŠTILI SVE ČEGA SU SE PRIHVATILI.
Mesecima je Željko Crnogorac pokušavao da preleti u Srpsku Naprednu Stranku  ali mu je jasno poručeno da za LOPOVE nema mesta u toj stranci .
 Gostujući kod Malog Radojice na BCinfovanju kao predsednik opštinskog odbora DS-a izgovorio je nebrojene laži svaka druga rečenica mu je bila pokušaj zamene teza ali nije rekao ni jednu reč koliko gradjane BELE CRKVE KOŠTA on i njegovi partiski "kadrovi" ali eto da o tome nešto mi kažemo. Samo Željko Crnogorac je u poslednjih 6 godina KOŠTAO(naplatio) minimum  8 460 000 dinara
(plate,dnevnice,stimulans,putni troškovi,ugovori o delu,dodaci,....)

POMISLILI STE KAKO JE VIŠE OD OSAM MILIONA KOLIKO JE NAPLATIO MNOGO  !????  NE to je mala šteta kolika je šteta koju je sa svojim KOMPANJONIMA naneo svim BELOCRKVANIMA uspostavljajući sistem koji uništava našu sredinu.