петак, 6. јун 2014.

SVINJARIJE ŽUTIH LOPOVA I OSTALIH CREVNIH PARAZITA!!!!!!!!


ŽELJKO TAŠTA
ŽELJKO TAŠTA
O delovanju LOPOVA koji su sa pozicija vlasti već više od deceniju sakriveni iza partiske knjižice "Demokratske Stranke" osakatili Belu Crkvu u poslednjih 14 godina dosta je pisano i sve je poznato.  Da ŽUTE LOPOVE jedino motiviše lična korist a na štetu GRAĐANA i da su spremni na svaku BRUKU I SRAMOTU to u Beloj Crkvi i vrapci na grani znaju.

 Poslednji slučaj vrhunca nemorala je nuđenje Željka Crnogorca poznatijeg kao TAŠTA da presvuče dres DS-a i preskoči u krilo SNS-a , još interesantnije je da Željko zvani TAŠTA pošto je više puta odbijen kao nepodoban zbog KRIMINALA u kojem je godinama jedan od aktera na lokalu, sada nudi i kompletan sastav odborničke grupe DS-a u lokalnom parlamentu.
Jovan KRLJAJ Daja što za pare Makilu liže JAJA
Jovan KRLJAJ Daja što za pare Makilu liže JAJA
 Usluge PROVODAĐŽIJE pruža strataški partner Jovan Daja koji je privatno sklopio dilove sa Željkom Crnogorcem i ostalim kriminalcima pa je dobio šut kartu iz Srpske Napredne Stranke kada je stranka saznala za DAJINU koaliciju sa LOPOVIMA pa sada deluje iz kafane KOD MILENKA uz povremeno šamaranje (Mutaško ruka ti se pozlatila).  Tako da opljačkani novac koji je Željko Crnogorac uložio u Jovana Daju nije urodio plodom jer je pored napora direktnog preleta u SNS ali i bočnih LUPINGA(Djurdjev,Aleksić,Milošević,..) debelo izvisio.  Kako saznajemo iz odlično obaveštenih izvora  stav izvršnog odbora SNS-a je jasan da kriminalizovani kadrovi ŽUTIH LOPOVA nisu dobrodošli u Srpsku Naprednu Stranku.     Skandalozno ponašanje Željka Tašte  pomno je pratio i Marjan Aleksić (Arkanovac,Batićevac,Palmoljub,....) da u već poznatom maniru kao FUNJARA ili PUVANJAK zakupi ČLANSKU KARTU SNS-a  direktno ili preko raznolikih čovekolikih SLINA,CREVNIH PARAZITA,KIKLOPA,...  na mala vrata tiho udje kao NEOVEJANI SMRAD.
  Kako stvarin stoje pitanje je samo koliko će još dugo lopovska bratija iz DS-a i njihova lopovska "BRATIJA" ostati na slobodi.   Kako saznajemo zbog krađe je pokrenuta istraga i protiv Jovana Daje što je jedan od razloga za smenu Jovana Daje.

Uredno plaća da mu DAJA liže JAJA (lako plaća kad to radi kriminalom stečenim novcem)
Uredno plaća da mu DAJA liže JAJA (lako plaća kad to radi kriminalom stečenim novcem)