недеља, 27. април 2014.

PAJA VETRENJACA - govno promet

PAJA VETRENJACA
PAJA VETRENJACA


   U Vrscu postoje renomirani MOTEL VETRENJACA u sklopu kojeg pored smestaja ,postoji restoran ,razne sale za razlicite namene,balon sala,bazen,....  ali ovo nije beleska o turistickoj ponudi MOTELA VETRENJACA nego o DRSKOM I BAHATOM PONASANJU >>>>paje vetrenjace ****** Pomenuti PAJA smatra da sve sto je njegovo treba cuvati i to nije problem ali istovremeno ovaj KRETEN dao je sebi za pravo da unistava i zagadjuje PRIRODU(vodu) koja je nasa zajednicka imovina.
 Naime KRETEN je da bi izbegao troskove ciscenja septicke jame odlucio da FEKALIJE ispumpa u malo jezero koje se nalazi iza njegove kuce (naselje jezero).Razvucene cevi  pronasli su zaposleni u Belocrkvanskim jezerima i ukazali  KRETENU da to nije primereno i da je zagadjuvanje vode ispumpavanjem fekalija iz njegove septicke jame ZABRANJENO  ali je usledila DRSKA reakcija KRETENA koji je jos bio uvredjen sto mu se sugerise da prestane sa UNISTAVANJEM PRIRODE.

   Iz pomenutog razloga preporucujemo svim BELOCRKVANIMA da kad god su u prilici i borave u objektu PAJE GOVNO PROMETA(Motel VETRENJACA)  obavezno se iskenjaju na hodniku ili uniste nesto od inventara.
  
OVO JE OBJEKAT U KOME TREBA SRATI U BAZENU,PISATI U HODNIKU,LOMITI INVENTAR ,...  pa da vidimo kako ce da reaguje PAJA GOVNO PROMET
OVO JE OBJEKAT U KOME TREBA SRATI U BAZENU,PISATI U HODNIKU,LOMITI INVENTAR ,... pa da vidimo kako ce da reaguje PAJA GOVNO PROMET