недеља, 20. април 2014.

"Mućke Upravnog odbora u Domu za decu "Vera Radivojević"

ŽELJKO zvani TAŠTA hoće  PARTIJSKI PLEN
ŽELJKO zvani TAŠTA hoće PARTIJSKI PLEN

 Skandalozno je da i pored činjenice da su im građani Bele Crkve jasno uskratili poverenje oni (ŽELJKO CRNOGORAC & lopovska kompanija)nastavljaju sa pljačkom i mešetarenjima.

  Poslednji primer jeste pokušaj da na silu mimo svih procedura ,mimo odluke upravnog odbora koji su sami postavili osporavaju legalni konkurs za izbor direktora u Domu za decu i omladinu "Vera Radivojević" .

  Posle legalno oglašenog konkursa kao i procedure UO ustanove "Vera Radivojević" u skaladu sa uslovima i konkursnom dokumetacijom prihvatilo je i predložilo za mesto direktora kadidata koji je ispunjavao uslove i podržalo postavljenje ,ali taj kandidat za razliku od nekih koji nisu ispunjavali uslove nije se konsultovao sa Željkom Crnogorcem zvanim TAŠTA i to je TAŠTU jako uvredilo i on sada hoće na silu da proturi kandidata koji ne ispunjava uslove konkursa.

  Pošto se pojavljuju elementi krivičnog dela postoji prijava protiv Željka Crnogorca koji će konačno kao i njegova TAŠTA da završi ZASKUŽENO I KONAČNO  iza rešetaka .
 SAZNAJEMO DA JE POKUŠAJ REPUBLIKA SPREČILA




ŽELJKO CRNOGORAC taštinim putem na ROBIJU- KONAČNO
ŽELJKO CRNOGORAC taštinim putem na ROBIJU- KONAČNO