недеља, 06. мај 2018.

KAKO NAS JE BURDUŠ PO NALOGU PROBUŠENOG KURTONA "OŠIŠAO" ZA ŠEST MILIONA DINARA I U ČIJEM DŽEPU SU ZAVRŠILI MILIONI KOJE SU ODVOJILI GRAĐALI BELE CRKVE ??!?!??

SVE PLJAČKE I UZURPACIJA JAVNOG PREDUZEĆA 
"BELOCRKVANSKO JEZERA"


POKRENUTA ISTRAGA U VEZI SA PLJAČKOM ZA KOJU JE GLAVNO OSUMNJIČENI JOŠ UVEK AKTUELNI DIREKTOR "BELOCRKVANSKIH JEZERA"

ISTRAGA TREBA DA UTVRDI  KAKO JE FIKTIVNO PRIKAZIVANO KOŠENJE TRAVE NA GRADSKOM JEZERU I KAKO JE ZLOUPOTREBOM SLUŽBENOG POLOŽAJA "POKOŠEN BUDŽET" ZA VIŠE OD 6 MILIONA DINARA !!?!!?!!!!

NAGRADNO PITANJE JE  GDE JE ZAVRŠIO OPLJAČKAN NOVAC ?????
A JAVNA JE TAJNA DA IZA OVE PLJAČKE STOJI "BURDUŠEV" NALOGODAVAC POZNATIJI KAO "PROBUŠENI KURTON"


                           SAVA STEFANOV
                       LOPOV ILI IZVRŠILC KRIMINALNIH NALOGA ?? 

BELA CRKVA - BLAGO REČENO DUGI NIZ GODINA JAVNA JE TAJNA DA POSTOJE MNOGA NEPRIJATNA PITANJA U VEZI SA POSLOVANJEM JAVNOG PREDUZEĆA "BELOCRKVANSKA JEZERA!?!?
NIJE TAJNA ČIJI "KADAR" SE NALAZI NA MESTU DIREKTORA.
JOŠ JE MANJA TAJNA ČIJE NALOGE GOTOVO PO PRAVILU NA ŠTETU JAVNOG PREDUZEĆA ISPUNJAVA SAVA STEFANOV.

ZA SADA BEZ KRIVIČNIH POSLEDICA ALI KAO I NA NEKIM DRUGIM PRIMERIMA SVE DOĐE NA NAPLATU.

DA SPOMENEMO VEĆ JAVNOSTI POZNAT SLUČAJ 
- FIKTIVNOG KOŠENJA TRAVE KADA JE OPŠTINSKI BUDŽET "OŠIŠAN ZA VIŠE MILIONA DINARA
- NABAVKE MEHANIZACIJE PO NEREALNO UVEĆANIM CENAMA KOJE JE PO PRAVILU UGOVARAO NALOGODAVAC PODRAZUMEVA SE UZ DEBELU NADOKNADU NA ŠTETU JAVNOG PREDUZEĆA 
- "PUMPANJE" RAČUNA PRILIKOM IZGRADNJE WC-a NA VRAČEVGAJSKOM JEZERU KADA JE OPLJAČKANO VIŠE MILIONA DINARA 
- SLUČAJ "ADRENALINSKA" PLJAČKA
- ......

O SVIM AFERAMA KOJE SU ZA POSLEDICU IMALE DIREKTNE FINASISKE ŠTETE PO JAVNO PREDUZEĆE , OČEKIJE SE DA SE POZABAVE NADLEŽNI DRŽAVNI ORGANI.

NEMUŠTI POKUŠAJI PRIKAZIVANJEM ZAKONITOG POSLOVANJA KROZ ODLUKE UPRAVNOG ODBORA ,JESU VEĆ PRIKAZAN MODEL POSLOVANJA BELOCRKVANSKOG DOMA ZDRAVLJA SVE DO MOMENTA KADA JE PLJAČKA I KRIMINAL UGROZILO REDOVNOG FUNKCIONISANJE POMENUTE ZDRAVSTVENE USTANOVE.

JAVNOSTI JE POZNAT SLUČAJ PLJAČKE KOJA JE GODINAMA PRIKRIVANA U VEZI SPECIJALNE BOLNICE U BELOJ CRKVI DOK JE BILO POLITIČKE ZAŠTITE DIREKTORICE ALI JE ISTO TAKO POZNATO DA JE POMENUTA UHAPŠENA ČIM JE NESTALA POLITIČKA ZAŠTITA.

IMAMO PROVERENU INFORMACIJU DA  SAVA STOJANOV I NJEGOV NALOGODAVAC NEMAJU POLITIČKU PODRŠKU ZA PLJAČKU I ZLOUPOTREBE U JAVNOM PREDUZEĆU. 


BELOCRKVANSKE NOVOSTI OBAVEŠTAVAJU JAVNOST DA POSTOJI OSNOVANA SUMNJA DA U jp"BELOCRKVANSKA JEZERA" VEĆ DUŽE VREME POSTOJE INDICIJE O KRIMINALNIM ČINJENJIMA KOJIMA SE NANOSI ŠTETA SVIM GRAĐANIMA BELE CRKVE.