субота, 21. април 2018.

Šesti STOP SHOP ritejl park u Srbiji biće otvoren u Vršcu, 26. aprila. !!!!

Poslednje pripreme pred otvaranje !!!

Otvaranje će voditi popularni komičar, frontmen benda i radio voditelj Inspektor Blaža i poznata televizijska voditeljka Marija Kilibarda.
Svi posetioci će imati priliku da uživaju u fantastičnom celodnevnom programu, specijalnim popustima, iznenađenjima i interesantnim aktivacijama.
Šesti STOP SHOP ritejl park u Srbiji biće otvoren u Vršcu, 26. aprila.
Pogledajte program koji sledi 26 april

STOP SHOP ritejl park Vršac, spisak radnji:

RODA: hipermarket
LC Waikiki: uz filozofiju kompanije da „svako zaslužuje da se dobro obuče“, LC Waikiki omogućava ljudima da uživaju u modernoj odeći koja je dostupna svima po povoljnim cenama.
Planeta sport: cilj brend je da renomirane svetske sportske brendove učini dostupnim svim uzrastima, rekrativnim ili aktivnim sportistima ili samo ljubiteljima casual oblačenja, i na taj način približi ne samo sport već i celokupan lifestyle koji ovi brendovi nose u sebi.
Planika: u ponudi imam veliki izbor muške, ženske, dječije, sportske i specijalne obuće, od renomiranih svjetskih i evropskih proizvođača.
CCC SHOES & BAGS: nudi fantastičan izbor visokokvalitetne muške, ženske i dečije obuće po pristupačnim cenama.
Pertini: dečije igračke.
DM: asortiman dm-a u Srbiji obuhvata preko 14.000 proizvoda za lepotu i zdravlje, za bebe i domaćinstvo, foto-proizvode, hranu za kućne ljubimce, tekstilnu robu i sezonske proizvode, svetskih i domaćih proizvođača.
Galaxy Code: oprema za mobilne telefone.
STOP kafe
Nefa nameštaj: salon nameštaja.
TOP SHOP: Top Shop je nadaleko priznat brend poznat po svojim jedinstvenim proizvodima koje ne možete naći nigde drugde.
Reserved: je globalni modni brend koji donosi kupcima najnovije trendove u ženskoj odeći, muškoj odeći i dečijoj odeći.
Sport Vision: je lider sportske maloprodaje na tržištima Balkana.
Deichmann: nudi obuću visokog kvaliteta kao i modernu obuću po pristupačnim cenama.
Sinsay: je brend za glasne, ekspresivne mlade devojke pune karaktera, koje hrabro prate poslednje trendove. Zahvaljujući unikatnom dizajnu odeće, SiNSAY devojke mogu da se igraju sa modom i naglase svoju jedinstvenu ličnost. Pristupačne cene omogućavaju tinejdžerima da priušte sebi majice, farmerke ili modne aksesoare iz snova, što predstavlja jednu od neosporivih prednosti modne kolekcije brenda.
WIN WIN: maloprodaja IT opreme, AV opreme, bele tehnike, malih kućnih aparata, uređaja za video nadzor, satova, nakita, igračaka za decu, aparata za zdravlje ali i mnogih drugih uređaja.
VIP menjačnice.
Katrin: modni brend KATRIN je nastao u Srbiji 2005 godine i do danas uspeo da se uzdigne i stane uz same svetske brendove kada je u pitanju zenska moda.