уторак, 17. април 2018.

EKSKLUZIVNO !!! Smene i isključenja iz SNS do kraja maja !!!

PREDSEDNIK IO SNS-a DARKO GLIŠIĆ I PODPREDSEDNIK BRANKO MALOVIĆ 

BEOGRAD - Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić najavio je da će do kraja maja neki članovi stranke i funkcioneri koji nisu dobro radili biti isključeni iz stranke ili smenjeni sa pozicije na kojoj se nalaze.

"Mora da postoji temeljna analiza rada jer nisu svi podneli isti teret tokom kampanje. Sagledaćemo i učinak naših lokalnih funkcionera u opštinama gde nisu bili izbori.Ukoliko građani nisu zadovoljni njihovim zalaganjem, ako nema rezultata, moraćemo tim pojedincima da se zahvalimo i napravimo promene. Očekujem da posao završimo do kraja maja", kaže Glišić.

On dodaje da će Izvršni odbor stranke sprovesti kontrolu.

"Posledice su predviđene statutom stranke. Za nedostojne-isključenje, za one koji nemaju rezultate - smena", rekao je on i dodao da to važi za sve u stranci, ukljucujući i one koji su na funkciji ministra ili potpredsednika stranke.


Belocrkvanske novosti EKSKLUZIVNO saznaju da je vrh SNS-a doneo odluku da Branku Maloviću dosadašnjem povereniku SNS-a za Južni Banat i Podunavlje bude poveren i grad Niš.


Među spornima su lokalni funkcioneri u Smederevu,Užicu, Požegi, Lajkovcu, Požarevcu, Bosilegradu,Brusu,Alibunaru,Kragujevcu,Boru,Beloj Crkvi,Šapcu,...


Ekskluzivno saznajemo ko su naj ozbiljniji kandidati za smene sa funkcija:
- Gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić
- Gradonačelnica Smedereva Jasna Avramović
- Direktor RTB "Bor" Blagoje Spaskovski
- Predsednik Opštine Alibunar Predrag Belić
- .....

Analizom rada po informacijama kojim raspolažemo negativnu ocenu dosadašnjeg rada dobilo je preko 80 partiskih funkcionera SNS-a.