четвртак, 26. април 2018.

EKSKLUZIVNO DETALJI PLJAČKE VIŠE OD 30 MILIONA DINARA U BELOCRKVANSKOM DOMU ZDRAVLJA!!!!

GLAVNO OSUMNJIĆENA ZA ZLOUPOTREBU SLUŽBENOG POLOŽAJA I NENAMENSKO TROŠENJE S.LACMANOVIĆ  !!!!

EKSKLUZIVNO OBJAVLJUJEMO !!!!!!S.LACMANOVIĆ PRIZNALA IZ DOMA ZDRAVLJA "NESTALO" DESETINE MILIONA DINARA!!!?!?

V.D. Direktor Doma zdravlja Bela Crkva, Lekar opšte medicine S. Lacmanovic, rodjena: 09.03.1964. od oca Radula, mesto prebivališta: Kovin, Svetog Save 90. (živi u Beloj Crkvi, naplaćuje putne troškove od Doma zdravlja Bela Crkva na relaciji Kovin-Bela Crkva-Kovin, u mesečnom iznosu oko 18.000 din. 16 godina unazad). Radni odnos zasnovala u Domu zdravlja Bela Crkva 02.12.2002.g. inače to je prvo zaposlenje imenovane tada u 39 godini života. Mlad i perspektivan kadar. (18 godina studirala medicinu)

Lopov!!! Prevarant!!! Naplaćuje debelo godinama unazad putne troškove od Doma Zdravlja a od prvog dana živi u Beloj Crkvi u iznajmljenom stanu u Vojske Jugoslavije u privatnom stanu. Vlasnik stana: S. N. (zvani Dele).

UPOZORENJE !!! VIDEO SNIMAK IZAZIVA MUČNINU I POVRAĆENJE!!! NISMO KRALI -KRALA SAM SAMA - NEMA GUBITKA -DUŽNI SMO 49 MILIONA - 21 MILION - 18 MILIONA - U SVAKOM POGLEDU BELA CRKVA JE BOLESNA SREDIN - I U SVAKOM SMISLU - S.LACMANOVIĆ SABRANA DELA

PLJAČKA BELOCRKVANSKOG DOMA ZDRAVLJA - ZAPOSLENI U APOTECI - "SAV NOVAC OD PRODAJE LEKOVA PREDAVALI SMO NA BLAGAJNU DOMA ZDRAVLJA" !!!!!

KSENIJA MILANOVIĆ 
I NADICA VLAHOVIĆ STANKOVIĆ
 "SAV NOVAC OD PRODATIH LEKOVA IZ APOTEKE PREDAJEMO NA BLAGAJNU BELOCRKVANSKOG DOMA ZDRAVLJA "


DUGOGODIŠNJA ŠEFICA APOTEKE BELOCRKVANSKOG DOMA ZDRAVLJA KAO I NJENA NASLEDNICA NADICA VLAHOVIĆ STANKOVIĆ SAV NOVAC OD PRODATIH LEKOVA POSLEDNJIH DESET GODINA ,SVAKODNEVNO PREDAVALE NA BLAGAJNU DOMA ZDRAVLJA O TOME POSTOJE MATERIJALNI DOKAZI.
PORED MATERIJALNIH DOKAZA TO POTVRĐUJU IZJAVE ZAPOSLENIH U APOTECI KAO I IZJAVE ZAPOSLENIH NA BLAGAJNI DOMA ZDRAVLJA.
MILIONIMA OD PRODAJE LEKOVA ISKLJUĆIVO RASPOLAŽE V.D. DIREKTOR  S.LACMANOVIĆ.


NA OSNOVU DO SADA PRIKUPLJENIH DOKAZA KROZ ISTRAŽIVANJE GLAVNO OSUMNJIČENO LICE ZA ZLOUPOTREBU POLOŽAJA I NE NAMENSKO TROŠENJE KOJIM JE BELOCRKVANSKI DOM ZDRAVLJA OŠTEĆEN ZA IZNOS OD 25 DO 30 MILIONA DINARA JE 
V.D. DIREKTOR S.LACMANOVIĆ.


   
ŠKOLSKI PRIMER LICA KOJE ZNA DA LAŽE ALI VERUJE DA TO NIKO NE PRIMEĆUJE .- RADNI NASLOV OVOG VIDEA JE "JEDEM GOVNA ZA SVE PARE"(dnevnice,putne troškove,odvojen život,...)
SAMO JE IZOSTAO ODGOVOR - GDE SU PARE I KO JE ODGOVORAN ZA PLJAČKU??!!??

                                          
PROBUŠENI KURTON 
Pripreme u toku ,pošto je sopstvenu majku proglasio ludom da bi izbegao sud - sada će i S.Lacmanović na istu foru da proglasi ludom na osnovu ovog snimka!!!!
MAKAZE ZVEKEĆU 

                                            
S.LACMANOVIĆ I EPIZODI "MUDA MARJANAOVA"