понедељак, 09. април 2018.

EKSKLUZIVNO !!!!! BELOCRKVANSKE NOVOSTI OTKRIVAJU !!!!

VAŽNO !! EKSKLUZIVNO !!!  VAŽNO !!! 


KAKO SU NASTALE ???? KAKO SU POČELE SA AKTIVNOSTIMA???? KAKO SE DOLAZI DO INFORMACIJA??? KAKO JE VRŠENA OPSTRUKCIJA???? KO JE POKUŠAO SVE DA SPREČI POSTOJANJE ???KO SU ADMINISTRATORI???? 

ODGOVORI ĆE ZA SAD OSTATI U DOMENU NAGAĐANJA I URBANIH LEGENDI ALI ONO ŠTO SVI ZNAJU ,JESTE PODATAK DA SU BELOCRKVANSKE NOVOSTI BEZ KONKURENCIJE NAJČITANIJI LOKALNI INFO PORTAL U SRBIJI !!!!!!
"Ako sloboda znači nešto uopšte, ona znači pravo da kažeš ljudima nešto što oni ne žele da čuju"

 

VIŠE OD 3,6 MILIONA PUTA STE POKLONILI POVERENJE NAŠIM INFORMACIJAMA - POVERENJE KOJE ISTOVREMENO IMPONUJE I OBAVEZUJE DA BUDE OPRAVDANO

                  

BELOCRKVANSKE NOVOSTI SA PONOSOM OBJAVLJUJU 
- PRAVO JE ZADOVOLJSTVO DA VAS OBAVESTIMO, DA STE VI POŠTOVANI POSETIOCI NAŠEG
BLOGA http://bcnovosti.blogspot.rs   3 600 000(tri miliona i šest stotina hiljada) PUTA  POKLONIKI POVERENJE NAŠIM INFORMACIJAMA.


TO SMATRAMO POTVRDOM OGROMNOG POVERENJE KOJE NAM POKLANJATE I JEDNAKO OGROMNOM OBAVEZOM DA VAŠE POVERENJE OPRAVDAMO.


BROJ STALNIH PRATIOCA JE APSOLUTNA POTVRDA DOMINATNOG POLOŽAJA KOJI BELOCRKVANSKE NOVOSTI IMAJU U SFERI REGIONALNOG INTERNET INFORMISANJA  ALI VEĆU TEŽINU OSIM BROJA POSETA IMA UTICAJ KOJI U SFERI INFORMISANJA OSTVARUJU BELOCRKVANSKE NOVOSTI .

RADI DOBIJANJA BOLJEG UVIDA O NAŠIM AKTIVNOSTIMA,NAPOMINJEMO DA SMO DOKAZALI DA NISMO NIČIJI PROJEKAT, DA SVOJE AKTIVNOSTI SPROVODIMO TOTALNO VOLONTERSKI, DA SE SUOČAVAMO SA OZBILJNIM PRITISCIMA , DA OBRAĐUJEMO GOTOVO PO PRAVILU TEME O KOJIMA DRUGI ĆUTE ILI ŠAPUĆU, ......  A NAJVEĆU POTVRDU NAŠEG KVALITETA DOBIJAMO KROZ REAKCIJU KRIMINALIZOVANIH STRUKTURA KOJIMA SMETA JAVNOST I POSTOJANJE MEDIJA KOM NISU U MOGUĆNOSTI DA ZABRANE DELOVANJE IZ MOTIVA PRAVOVREMENOG I ISTINITOG INFORMISANJA JAVNOSTI I STALNOM INSISTIRANJU NA SANKCIONISANJU POJAVA KOJE NANOSE ŠTETU JAVNIM INTERESIMA.

  OTKRIVAMO VAM STATISTIKU KOJOM SE PONOSIMO

- PROSEČNO BELOCRKVANSKE NOVOSTI DNEVNO ISPRATI OKO 6 300 IP ADRESA

- NAJVIŠE NAS PRATE MUŠKARCI UZRASTA OD 27 DO 40 GODINA STAROSTI I ŽENE OD 25 DO 35 GODINA 

- POSLE BELE CRKVE PO BROJU POSETA SLEDA VRŠAC,PANČEVO,BEOGRAD,NOVI SAD,....

- VAN SRBIJE NAJVIŠE NAS PRATE IP ADRESE IZ AUSTRIJE,NEMAČKE,ČEŠKE,DANSKE,AMERIKE,
ITALIJE,.....

- STATISTIKA BELEŽI DA NAS ČITAJU ČAK I U KINI,NOVOM ZELANDU,AUSTRALIJI,NIGERIJI,....

- REKORDNA DNEVNA POSETA ZABELEŽENA JE OD 
37 090 IP ADRESA

- NA BELOCRKVANSKE NOVOSTI KAO IZVOR INFORMACIJE POZIVALI SU SE SVI NACIONALNI EMITERI KAO I SVE DNEVNE NOVINE KOJE IZLAZE U SRBIJI.

- .....

  

HVALA NA POVERENJU