понедељак, 05. март 2018.

BELA CRKVA - NESTALO VIŠE DESETINA MILIONA DINARA IZ DOMA ZDRAVLJA!!??!!??

SLAĐANA LACMANOVIĆ OSUMNJIČENA ZA KRIVIČNA DELA NE NAMENSKO TROŠENJE I ZLOUPOTREBA SLUŽBENOG POLOŽAJA ?!?!?GDE JE ZAVRŠIO NOVAC OD PRODATIH LEKOVA IZ APOTEKE BELOCRKVANSKOG DOMA ZDRAVLJA????

PODNETA PRIJAVA ZBOG PLJAČKE DOMA ZDRAVLJA - ISTRAGA ĆE UTVRDITI KAKO SU NESTALE DESETINE MILIONA DINARA OD PRODAJE LEKOVA U APOTECI DOMA ZDRAVLJA U BELOJ CRKVI !!!!

BELOCRKVANSKE NOVOSTI EKSKUZIVNO SAZNAJU DA JE POKRENUTA ISTRAGA ZBOG PLJAČKE VIŠE DESETINA MILIONA DINARA U BELOCRKVANSKOM DOMU ZDRAVLJA!!!!

ŠEFICA APOTEKE DOMA ZDRAVLJA NADICA VLAHOVIĆ  STANKOVIĆ  TVRDI DA JE PARAMA OD PRODAJE LEKOVA IZ APOTEKE DOMA ZDRAVLJA RASPOLAGALA SLAĐANA LACMANOVIĆ!!??!!? 

 "SAV NOVAC IZ APOTEKE PREDAVALA SAM KAO I BIVŠA ŠEFICA APOTEKE KSENIJA MILOVANOVIĆ  NA BLAGAJNU DOMA ZDRAVLJA , GDE JE NESTAO TAJ NOVAC NIJE MI POZNATO"


POTVRDU OVE TVRDNJE ŠEFICE APOTEKE DOBILI SMO I OD ZAPOSLENIH ALI I PENZIONISANIH SLUŽBENIKA DOMA ZDRAVLJA IZ FINASISKE SLUŽBE GDE SVI TVRDE DA JE NALOGE ZA ISPLATE POTPISIVALA SLAĐANA LACMANOVIĆ.


EKSKLUZIVNO -"MAGIJA" NESTAJANJA DESETINE MILIONA DINARA IZ BELOCRKVANSKOG DOMA ZDRAVLJA !!??!!??!?!!

KO PUSTOŠI DOMOM ZDRAVLJA U BELOJ CRKVI?
GDE SU NESTALI MILIONI OD PRODATIH LEKOVA????
SLAĐANA LACMANOVIĆ TVRDI DA JE NESTALO VIŠE DESETINA MILIONA DINARA OD PRODAJE LEKOVA U APOTECI DOMA ZDRAVLJA  NA ZASEDANJU SO BELA CRKVA GRAĐANI SU IMALI PRILIKU DA  IZ USTA  SLAĐANE LACMANOVIĆ SAZNAJU ,DA JE IZ APOTEKE DOMA ZDRAVLJA U BELOJ CRKVI NESTALO OKO 25 MILIONA DINARA.

U BURNOJ POLEMICI ČULO SE SVE I SVAŠTA(Pančevo,Bečej,babe, žabe,tetke,golubovi,...), JEDINO NIJE OTKRIVENA "MAGIJA" KAKO JE NESTALO 25 MILIONA DINARA.

BELOCRKVANSKE NOVOSTI KRISTALNO JASNO I JEDNOSTAVNO ZA UZRAST DECE U PREDŠKOLSKOM UZRASTU OBJAŠNJAVAJU "MAGIJU" 

- PRVO UĐU LEKOVI U APOTEKU DOMA ZDRAVLJA U VREDNOSTI OD 25 MILIONA DINARA

- ZATIM SE U APOTECI DOMA ZDRAVLJA TI LEKOVI PRODAJU U VREDNOSTI 25 MILIONA DINARA ,PLUS PROSEČNO 12% MARŽE(3 MILIONA DINARA) 

- I NA KRAJU IDE "MAGIJA" ISPARI 28 MILIONA DINARA ,KOJE TREBA DA VRATE GRAĐANI BELE CRKVE ,ISTI ONI KOJI SU (SEĆATE SE) VEĆ PLATILI 28 MILIONA DINARA.
UČINILO VAM SE DA SE STVARI JASNE ALI TU NAIĐETE NA APSURDNU SITUACIJU DA OGOLJENU PLJAČKU TUMAČE ONI KOJI SU DEO SISTEMA "MAGIJE" KAKO OPLJAČKATI GRAĐANE BELE CRKVE.

I TAKO NAM LOPOVI, PREVARANTI I CREVNI PARAZITI ,JASNO ŠALJU PORUKU "AKO JOŠ UVEK NISTE, RASELJAVAJTE SE!!"