четвртак, 13. април 2017.

NAPREDNI KRIMINALCI PRELETAČI NASTAVLJAJU SA GNUSNIM LAŽIMA - A KO LAŽE TAJ OTIMA,PRETI,UCENJUJE I KRADE

PO UHODANOM KONTINUIRANOM KRIMINALNO NAPREDNO FAŠISTIČKOM GEBELSKOVSKOM PRINCIPU A U ORGANIZACIJI NAPREDNOG PRELETAČA,PREVARANTA,LOPOVA I KRIMINALCA DANIMA SE PREKO NAPREDNO KRIMINALNIH RAZGLAS PLJUVAONICA(koje se finasiraju novcem građana) PLASIRAJU DEZINFORMACIJE SA CILJEM DISKREDITACIJE UGLEDNOG NOVINARA
           STEFANA CVETKOVIĆA.

SISTEM FUNKCIONIŠE TAKO ŠTO SE PRVO MILIONI SA BUDŽETA DODELE PODOBNIM NAPREDNIM PLJUVAONICAMA ZA "INFORMISANJE" A ZATIM SE POMENUTE PLAĆENE PLJUVAONICE KORISTE ZA OBRAČUNE SA "NEPODOBNIMA" ILI SLANJA KRIMINALNIH PORUKA ONIMA KOJE BI DA UPODOBE.


POSLEDNJE U NIZU FAŠISTIČKIH DEZIFORMISANJA JAVNOSTI PUTEM NAPREDNIH INTERNET  PLJUVAONICA , NAPREDNE KABLOVSKE MREŽE POZNATIJE KAO "KABLOVSKA TV MUDA MARJANOVA" I NAPREDNE RADIO PLJUVAONICE "RADIO MUDA MARJANOVA" JESU HILJADE PUTA PONOVLJENIH LAŽI O NAVODNOM FIZIČKOM NAPADU KOJI JE POČINIO " NEPODOBNI" NOVINAR STEFAN CVETKOVIĆ NA BIRAČKOM MESTU U "TEHNIČKOJ ŠKOLI". DA BI DEZIFORMACIJA IMALA EFEKTA BILO JE I IZJAVA NAVODNIH NAPREDNIH ŽRTVI FIZIČKOG NAPADA KAO I NAPREDNIH SVEDOKA.NAPREDNI LOKALNI FAŠISTI I NJIHOVI ČMAROLJUBI BEZKIČMENJACI OPET SU UHVAĆENI U LAŽIMA.

ORGINALNI SNIMAK JE OBELODANIO UGLEDNI NOVINAR STEFAN CVETKOVIĆ NA SVOM FACEBOOK PROFILU A MI GA PREUZIMAMO I OBJAVLJUJEMO.

NAPREDNIM KRIMINALCIMA ,PRELETAČIMA I PREVARNTIMA JE "POSAO" DA LAŽU,KRADI,OTIMAJU,PRETE,UCENJUJU,....   A NAŠE JE DA NJIHOV KRIMINAL OTKRIVAMO.


A NAROD JE DAVNO OPEVAO OVU SITUACIJU BEZ GREŠKE -"ŠTO JE VIŠE KLEVETA I LAŽI STEFA NAM JE MILIJI I DRAŽI"


PRUŽAMO SVU PODRŠKU NAŠEM SUGRAĐANINU STEFANU CVETKOVIĆU