субота, 04. март 2017.

NEDELJAMA SE POZIVAJU NAPREDNI IDIOTI KOJI SE STAVLJAJU NA SPISKOVE ZA ZAPOSLENJE U NOVOJ FABRICI CIPELA NARAVNO UZ OBAVEZU DA INTEZIVNO UČESTVUJU U NAPREDNOJ BOTOVSKOJ AKCIJI SIGURNIH NAPREDNIH GLASOVA POD KODNIM IMENOM " MUDA MARJANOVA"

KAKO OPLJAČKATI DRŽAVU??? NAPREDNA PRELETAČKA TRADICIJA

AFERA "ITALIJANSKI INVESTITOR - GOLA ORGANIZOVANA NAPREDNO PRELETAČKA PLJAČKA"

IMA NEKA TAJNA VEZA - KAKO JE UKNJIŽENA ZEMLJA???

USKORO SVI DETALJI - DARKO BOGOSAVLJEVIĆ POTPISAO UGOVOR(po čijem nalogu)

Lorian Magda"ZASTUPNIK ITALIJANSKOG INVESTITORA"


OTKRIVENI NAPREDNI PREVARANTI
                                                          BANDITI
MESECIMA UNAZAD DEBELO NIČIM ZASLUŽENO PLAĆENI LOKALNI "FUNKCIONERI" NAJAVLJUJU GRANDIOZNE PROJEKTE I NAVALU UGLEDNIH,USPEŠNIH I NA DALEKO POZNATIH INVESTITORA.

NEDELJAMA SE POZIVAJU NAPREDNI IDIOTI KOJI SE STAVLJAJU NA SPISKOVE ZA ZAPOSLENJE U NOVOJ FABRICI CIPELA NARAVNO UZ OBAVEZU DA INTEZIVNO UČESTVUJU U NAPREDNOJ BOTOVSKOJ AKCIJI SIGURNIH NAPREDNIH GLASOVA POD KODNIM IMENOM " MUDA MARJANOVA".

CELA IGRANKA NA NAPREDNO PRELETAČKO,PREVARANTSKO KRIMINALNE NOTE JE OSMIŠLJENA KAKO BI SE UKRALE DRŽAVNE PARE NAMENJENE ZA SUBVENCIJE USMERENE NA OTVARANJE RADNIH MESTA.
PODSEĆANJA RADI NIJE PRVI PUT ,JER JE U BELOJ CRKVI VEĆ TAKO OPLJAČKAN NOVAC KROZ NAJAVLJIVANJE OTVARANJA TEKSTILNE FABRIKE I SVI JOŠ PAMTIMO DA SU NESTALA I RADNA MESTA I MILIONI.

DA NAPREDNI PREVARANTI NISU UTROŠILI NI GRAM PAMETI KAKO BI ZAVRTELI NOVU PLJAČKAŠKU AKCIJU GOVORI ČINJENICA DA JE SVE PROPALA VEĆ NA STARTU JER SE DOKAZALO DA UMESTO  STRANIH UGLEDNIH INVESTITORA ,  DOBILI SMO LOKALNE NAPREDNE PRODAVCE MAGLE KOJE PREDVODI(očekivano) NAPREDNI PRELETAČ,PREVARANT I KRIMINALAC.

JEDNOSTAVNO POMENUTI JE OSMISLIO DA PREKO IZVRŠILACA ,PRVO FIKTIVNO SE OTVORI FIRMA (taša mašna) U ITALIJI A DA SE ZATIM U SRBIJI OTVORI "PREDSTAVNIŠTO"(Bela Crkva Miletićeva br.1) A DA SE ISTOVREMENO PARTISKI NAPREDNO FINGIRA ZAHTEV ZA DRŽAVNE(narodne pare) SUBVENCIJE UZ OBEĆANJE "obraza mi ču zaposlim 78 000 inžinjera" SAMO DAJTE MI MILIONE.

I NA OVOM PRIMERU OČIGLEDNO JE DA SU UPRAVU ONI KOJI TVRDE DA SU NAM TEMELJI DRŽAVE UGROŽENI ZBOG PLJAČKE,KORUPCIJE U UNIŠTENIH INSTITUCIJA JER DA NISU U PRAVU ,SISTEM I JAKA DRŽAVA BI NA POMEN OVAKVOG POKUŠAJA PLJAČKE AKTERE VEĆ DRAKONSKI SANKCIONISALA.ZAHTEV ZA UPIS U KATASTER 25.01.2017
UPIS IZVRŠEN 26.01.2017
UGOVOR OVEREN NOTAR

TANASKOVIĆ ZORAN - Vojvode Putnika 46

PLANDIŠTE