петак, 31. март 2017.

GRAĐANI ZNAJU ZAŠTO!!!! BEZ SUMNJE I SA RAZLOGOM VIŠE OD 2 400 000 POSETA

BLOG BELOCRKVANSKIH NOVOSTI NA OVOJ ADRESI - http://bcnovosti.blogspot.rs/ - OBARA SVE REKORDE PO POSEĆENOSTI.


OGROMNO POVERENJE , OGROMNO INTERESOVANJE  I OGROMN BROJ LJUDI KOJI PRATE OBJAVE NA NAŠEM BLOGU,DODATNO JE FASCINATAN KADA SE UZME U OBZIR  DA SE UGLAVNOM RADI O LOKALNIM TEMAMA NAŠE MALE SREDINE KOJE SU U ŽIŽI INTERESOVANJA BELOCRKVANSKIH NOVOSTI.

NA OSNOVU STATISTIKE VEOMA PRIJA ČINJENICA DA NAŠ BLOG INTEZIVNO PRATE I GRAĐANI VAN BELE CRKVE POSEBNO APOSTROFIRAMO PANČEVO,BEOGRAD,VRŠAC,NOVI SAD,POŽAREVAC,SMEDEREVO,PLANDIŠTE,OPOVO,KOVAČICA,KOVIN,ALIBUNAR,....

JOŠ JE JEDNA STVAR I NEŠTO ŠTO NAS DODATNO MOTIVIŠE , DA SMO POSTALI APSOLUTNA DOMINATNA ADRESA GDE SE SVAKODNEVNO INFORMIŠE BELOCRKVANSKA BROJNA DIJASPORA.


SA ZADOVOLJSTVOM OBAVEŠTAVAMO VAS POŠTOVANI PRATIOCI BLOGA - http://bcnovosti.blogspot.rs/ - DA NAS PROSEČNO SVAKOG MESECA
POSETITE  PREKO 300 000 PUTA.
KADA SE UZME U OBZIR I POSETA FACEBOOK PROFILU - https://www.facebook.com/bcnovosti/ - NESPORNA JE ČINJENICA DA NAŠE OBJAVE SVAKODNEVNO PRATI VIŠE OD 20 000 IP ADRESA.

ISKRENO SE ZAHVALJUJEMO NA POVERENJU I PREUZIMAMO VELIKO BREME OBAVEZE DA TO VELIKO POVERENJE OPRAVDAMO NA OBOSTRANO ZADOVOLJSTVO.