среда, 15. март 2017.

GDE JE NESTALA MILIJARDA DINARA???? GDE JE NESTAO GASOVOD???

GASOVOD ILI PLJAČKA??

BELOCRKVANSKI NOVINAR ZATRAŽIO ODGOVORE OD REPUBLIČKE VLADE ŠTA JE SA BELOCRKVANSKIM GASOVODOM
Saznajemo da je republičkoj vladi dostavljen zahtev da se izjasni u vezi NE realizovanog GASOVODA U BELOJ CRKVI.
Pismenim zahtevom se obratio BELOCRKVANSKI NOVINAR Stefan Cvetković koji je kako saznajemo dostavio sve relevantne podatke o najavama gasifikacije, početka radova , utvrdjenih rokova , izvodjačima radova , .... kao i o planiranim troškovima(vrednosti investicije).

Probali smo da kontaktiramo Gospodina Cvetkovića ali smo putem E-maila dobili samo šturu potvrdu da je zahtev dostavljen a da su naredna postupanja na nadležnim državnim organima.
Pojasnio nam je da je njegov zahtev usmeren na dobijanje odgovora pre svega : Ko je odgovoran što Bela Crkva 2015 godine nema gasovod i koliko je do sada potrošeno novca i za šta??
STEFAN CVETKOVIĆ OČEKUJE REAKCIJU DRŽAVE

Da podsetimo priča o gasifikaciji Bele Crkve bila je izborni politički adut ,pre svega političkih eksponenata Demokratske Stranke i Jedinstvene Srbije, bilo je mnogo slikanja i ukazivanja na zasluge za blagodeti koje će svim gradjanima Bele Crkve doneti gasifikacija . Zvanično sve je trebalo da bude gotovo do kraja 2013 godine i da bude utrošeno preko 8,5 miliona evra.
Od svega toga 2015 godine ,ostale su izrovarene ulice , uništeni trotoari i novo formirana divlja deponija u zaštićenom ekološkom pojasu na reci Neri.


 Ko je odgovoran što Bela Crkva 2017 godine nema gasovod  i  koliko je do sada potrošeno novca i  za šta??


 Od svega toga  2017 godine ,ostale su izrovarene ulice , uništeni trotoari i novo formirana divlja deponija u zaštićenom ekološkom pojasu na reci Neri.

DA SE PODSETIMO!!!

Novosadska kompanija „Promont grupa“ je, kao strateški partner lokalne samouprave i „Srbijagasa“, potpisala Ugovor o gasifikaciji opštine Bela Crkva, čija je ukupna vrednost oko 8,5 miliona evra.

 četvrtak, 28. jun 2012.



Projekat podrazumeva izgradnju 35 kilometara gasovoda visokog pritiska i jedne glavne merno-regulacione stanice, u koje će biti investirano 5,5 miliona evra. Ugovorom je definisana izgradnja i 12 merno-regulacionih stanica široke potrošnje, 50 kilometara gasovoda srednjeg pritiska, sedam kilometara gasovoda niskog pritiska i 155 kilometara distributivne gasne mreže, a sve u cilju stvaranja uslova za redovno snabdevanje gasom industrijskih potrošača i potencijalnih 7.300 domaćinstava.
Direktor firme „Promont group“ Milinko Cicmil istakao je da će radovi biti završeni do kraja 2013. godine. Osim Bele Crkve, gasifikacijom će biti obuhvaćeno još 14 okolnih naselja.