субота, 18. фебруар 2017.

TUČA NAPREDNJAKA Sednica odbora SNS završena psovkama i fizičkim obračunom - NAPREDNO JEDINSTVO

 Pokušao da miri, pa najgore prošao: Ljubiša Mitić
Tuča, psovke i uvrede, razbijena brada jednom članu... Ovo je epilog poslednje sednice Opštinskog odbora Srpske napredne stranke .Mitića je udario Momčilo Nikolić, inače vozač predsednika opštine Žitorađa Slađana Mladenovića, a veći sukob sprečili su ostali članovi SNS. Mitić je nakon pregleda u žitorađskom Domu zdravlja transportovan u prokupačku bolnicu, gde mu je rana ušivena.

- Sedeo sam između Stajkovića i Mitrovića i u jednom trenutku sam ustao i pokušao da smirim strasti i da ih razdvojim jer su pale teške reči i psovke, pa je svakog časa mogao da izbije fizički sukob. Tada se umešao ničim izazvan Momčilo Nikolić i udario me - tvrdi Mitić, koji je nakon toga pozvao policiju i zatražio medicinsku pomoć.
S druge strane, Nikolić tvrdi da je želeo da spreči sukob, te da se samo branio jer je njega Mitić napao. Kaže i da mu nije jasno otkud posekotina na bradi njegovog stranačkog kolege.
Kako će se sve završiti
Javna je tajna da u Opštinskom odboru SNS Žitorađa već duže vreme postoji nezadovoljstvo članova, a nezvanično saznajemo da je mogući epilog i raspuštanje odbora i uvođenje poverenika koji će pokušati da konsoliduje i ujedini članstvo pred predstojeće predsedničke izbore.