субота, 18. фебруар 2017.

KO JE DEO NAPREDNO FAŠISTIČKO KRIMINALNO POLTRONSKOG ČOPORA - OBJAVLJUJEMO PODATKE O MAJMUNIMA KOJI TRAGAJU ZA SIGURNIM GLASOVIMA ZA NAPREDNOG PRELETAČA,PREVARANTA I KRIMINALCA

NA SASTANKU LOKALNOG NAPREDNOG ČOPORA KOJIM JE RUKOVODIO  NAPREDNI PRELETAČ,PREVRANT I KRIMINALAC OBAVESTIO PRISUTNE DA MU JE BABASERA NAREDIO DA SKUPI 8000 KAPILARNIH GLASOVA U BELOJ CRKVI , ZA DVA MESECA DO SAD SKUPLJENO 2500 OD TOGA OKO 1500 LAŽNIH PO PRINCIPU "MOLIM VAS DA SE UPIŠETE A GLASAJTE ZA KOGA HOĆETE OBEĆALI MI POSAO. ZVAĆE VAS ČESTO A VI SAMO POTVRDITE DA STE NAPREDNI GLASAČ"
KAKO SMO DALI POVERENJE NAPREDNIM PROMENAMA A DOBILI NAPREDNE PRELETAČE ,PREVARANTE I KRIMINALCE???

BELA CRKVA PREVARENI ČLANOVI I SIMPATIZERI SNS-a PORUČILI - "KO TRAŽI GLAS ZA SNS, USTVARI TRAŽI GLAS ZA PRELETAČE,PREVARANTE,REKETAŠE,KRIMINALCE,.. ON JE NEPRIJATELJ VAS I BUDUĆNOSTI VAŠE DECE!!I NEMA OPRAVDANJA TIPA UCENJEN SAM,MORAM ZBOG POSLA, ... I SL"

  "POSLE SVIH LAŽI I PONIŽAVANJA GRAĐANA BELE CRKVE OD STRANE PRELETAČA,PREVARANATA I KRIMINALACA SA PARTISKIM KNJIŽICAMA SNS-a SAMO MAGARCI MOGU PONOVO DA DAJU GLAS ZA ALEKSANDRA VUČIĆA I NJEGOVE NAPREDNE KRIMINALCE"

  MI BELOCRKVANSKI PREVARENI I IZMANIPULISANI  NAPREDNJACI ŽELIMO DA JAVNO UPOZNAMO SUGRAĐANE SA ČINJENICAMA IZ NAŠE OPŠTINE . MESECIMA SU SVI GRAĐANI BELE CRKVE SVEDOCI KONTINUIRANE DEVASTACIJE I UNIŠTAVANJA SVAKE NADE U NAŠEM GRADU. NA ŽALOST ,OGROMNU ODGOVORNOST ZA OVAKVO STANJE SNOSIMO MI KOJI SMO U IME SNS-a TRAŽILI POVERENJE NA POSLEDNJIM LOKALNIM IZBORIMA UVERAVAJUĆI SUGRAĐANE DA JE GLAS ZA SRPSKU NAPREDNU STRANKU ,GLAS ZA PROMENE,GLAS ZA POZITIVNO REFORMISANJE NAŠE SREDINE,GLAS ZA SANKCIONISANJE KORUPCIJE I KRIMINALA. UMESTO SVEGA NAVEDENOG OSEĆAMO ODGOVORNOST DA JAVNO PRIZNAMO DA NA ŽALOST ISPADA DA SMO OBMANULI SUGRAĐANE I DA SE UMESTO NAVEDENIH PROMENA,REFORMI I SANKCIONISANJA KRIMINALA , U REALNOSTI SVE JE OSTALO ISTO ,SEM ŠTO SU KRIMINALCI PROMENILI ČLANSKE KARTE I POSTALI UVAŽENI NAPREDNI KRIMINALCI. 

392 ČLANA SNS-a DECIDIRANO SE IZJASNILO DA NE ŽELI VIŠE DA BUDE ČLAN SNS-a!!!