четвртак, 09. фебруар 2017.

DVERI O NAPREDNOM NASILJU,UCENAMA,PRETNJAMA,....

Kapilarni glasovi kao danak u krvi

Poručujemo građanima da se ne plaše i savetujemo ih da odmah sačine službenu belešku u kojoj će opisati događaj, vreme, mesto, datum, lica koja prete i što približnije kako je razgovor tekao

Ovoj vlasti Aleksandra Vučića izgleda je još jedino ostalo da uvede danak u krvi, akciju poznatiju kao prikupljanje "kapilarnih glasova", gde se pod pretnjama otkazom od zaposlenih u javnom sektoru traži podrška za SNS.
Srpski pokret Dveri ovim putem želi da obavesti sve građane Srbije da je to krivično delo, protivno Ustavu i Deklaraciji o ljudskim pravima i molimo ih da ne pristaju na ucene, mobing i poniženja.
Svaki takav pokušaj treba prijaviti makar i anonimno.
Poručujemo građanima da se ne plaše i savetujemo ih da odmah sačine službenu belešku u kojoj će opisati događaj, vreme, mesto, datum, lica koja prete i što približnije kako je razgovor tekao.
Službenu belešku je neophodno zavesti, napisati i lica koja su svedočila događaju i odmah pokrenuti postupak za mobing i ugrožavanje ljudskih prava.
U javnom sektoru striktno je zabranjeno političko agitovanje i svaki takav slučaj mora biti prijavljen i sankcionisan.
Prijave, čak i anonimne i bez obzira da li ste glasač ili simpatizer Dveri, možete slati nama na adresu ili imejl i mi ćemo vas zaštititi.
Pozivamo sve predsedničke kandidate da nam se pridruže u borbi za elementarna ljudska prava, kako bi sačuvali pravo građana da slobodno glasaju na nastupajućim izborima.
Dveri neće dozvoliti da Srbija bude zemlja straha, sačinjena po volji jednog čoveka, koji je na sve spreman, pa čak i da žrtvuje i narod i državu, samo da ostane na vlasti.
Zato ne smemo više trpeti tiraniju i ponižavanje od strane Srpske napredne stranke, već je na predsedničkim izborima moramo kazniti zbog pet godina laži, obmana i urušavanja države.