петак, 10. фебруар 2017.

DO KRAJA SLEDEĆE NEDELJE TOTALNA BLOKADA ZGRADE VLADE SRBIJE !!!

NOVI ZAHTEV SMENA MINISTARKE ZORANE MIHAJLOVIĆ!!!



Kombi prevoznici najavljuju radikalizaciju protesta

Udruženje kombi prevoznika najavilo je večeras radikalizaciju protesta zbog odluke da se iz zakona izuzme kombi prevoz i navelo da će do toga doći jer na sastanku s predstavnicima Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture nije došlo do približavanja stavova.
"Radikalizacija je direktna posledica nedostatka sluha kod predstavnika Ministarstva za problem koji je stvoren neustavnom odlukom da se iz zakona izuzme kombi prevoz", saopštilo je Udruženje "Kombi prevoz putnika".
Najavljeno je i da će narednih dana javnost biti detaljno obaveštena o svim aktivnostima, uključujući blokade saobraćajnica, mostova, velikih graničnih prelaza, zgrade Vlade Srbije...
Predstavnik tog uduženja Igor Nestorović rekao je agenciji Beta da će sutra biti održan sastanak članova tog udruženje na kome će biti dogovoreni dalji koraci u vezi s radikalizacijom protesta.

KOME JE U INTERESU DA UGASI 5000-7000 RADNIH MESTA??? KO SME DA UGROZI EGZISTENCIJU 40 000 - 50 000 GRAĐANA SRBIJE?!?


PRVO NA RAD JE USTAVOM ZAGARANTOVANO KO TO NEGIRA UKIDA PRAVO NA ŽIVOT!!??!! KO INSISTIRA DA UKINE 5000 RADNIH MESTA ????? OVI GRAĐANI NE TRAŽE SUBVENCIJE NITI POMOĆ OKO ZAPOSLENJA ONI HRANE SVOJE PORODICE PLAĆAJUĆI OSIGURANJE,REGISTRACIJE,AKCIZU NA GORIVO,PUTARINE,..... KO JE DOVOLJNO BEZOBRAZAN,DRZAK,BAHAT ILI KRETEN DA SE SUPROTSTAVI ZDRAVOJ PAMETI I LOGICI??? KO SME GRAĐANE DA PROGLASI KRIMINALCIMA ZATO ŠTO INSISTIRAJU NA USTAVOM ZAGARANTOVANIM PRAVIMA??

BELOCRKVANSKE NOVOSTI EKSKLUZIVNO SAZNAJU!!!!


 U TOKU SU INTEZIVNE PRIPREME U VEZI NOVOG PROTESTA GRAĐANA KOJI SE BAVE KOMBI PREVOZOM. KAKO SAZNAJEMO NAKON ŠTO SU BILI PRIMORANI DA PROTESNOM VOŽNJOM JAVNO UKAŽU NA PROBLEME SA KOJIMA SU SUOČENI A POŠTO JE IZOSTALA REAKCIJA ONIH KOJI SU PLAĆENI DA DELUJU U INTERESU GRAĐANA , KAKO EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO ZA SLEDEĆU NEDELJU BIĆE ORGANIZOVANI NOVI I MASOVNIJI PROTESTI KOJI ĆE PO NAJAVAMA BITI TRAJNOG KARAKTERA SVE DOK SE NEREŠE PROBLEMI KOJI SU IM NAMETNUTI POKUŠAJEM PRIMENE NEUSTAVNIH AKATA.


NEZVANIČNO SAZNAJEMO DA ĆE DO KRAJA SLEDEĆE NEDELJE BITI ORGANIZOVANE DVOČASOVNE BLOKADE SAOBRAĆAJA. ISTOVREMENO POSTOJE NAJAVE DA ĆE U PROTESTIMA UČESTVOVATI I PORODICE VLASNIKA KOMBI PREVOZA. A KAO POSLEDNJA RADIKALNA MERA MOGUĆA JE TRAJNA BLOKADA VELIKIH GRANIČNIH PRELAZA KAO I TRAJNA BLOKADA GLAVNIH SAOBRAĆANICA U BEOGRADU KAO I SAOBRAĆAJA NA BEOGRADSKIM MOSTOVIMA.

DANAS JE UDRUŽENJE VLASNIKA KOMBI VOZILA U ZNAK SOLIDARNOSTI JAVNO PRUŽILO PODRŠKU POLICISKOM SINDIKATU I PONUDILO SVOJE USLUGE OKO ORGANIZOVANJA PROTESTA POLICISKOG SINDIKATA KOJI JE NAJAVLJEN ZA SUBOTU.