недеља, 12. фебруар 2017.

DIREKTORI UCENJENI PA UCENJUJU ZAPOSLENE ZA SIGURNE GLASOVE SNS-A?

Ne postoji funkcioner ili direktor u opštini Bela Crkva(slično je i u Vršcu,Kovačici,Kovinu,Alibunaru,Plandištu,...) koji nije dobio kvotu “sigurnih glasova” koje mora prikupiti kako bi “opravdao poverenje”, odnosno potvrdio radno mesto koje je dobio zahvaljujući pripadnosti Srpskoj naprednoj stranci.



“U trku su se uključili i oni koji žele da napreduju. Liste se kriju, pravilo je da se ne ustupaju nikom. Da se razumemo, stranke su i ranije skupljale sigurne glasove, ali su retko prelazile granice svog biračkog tela. Znalo se kome se poverava taj posao i od koga se traži potpis. Ovoga puta toga nema. Svi funkcioneri su dobili liste koje moraju da popune jer su, istini na volju, svi došli na funkciju po partijskoj liniji. Kako su oni uslovljeni, za očekivati je da i oni uslovljavaju svoje zaposlene da im daju potpis”, rekao je taj izvor, koji je želeo da ostane anoniman.

Blanko liste “kapilarnih glasova”, koje bi u izbornoj 2017. godini trebalo da obezbede pobedu Srpskoj naprednoj stranci na predsedničkim izborima, tako će nekima obezbediti opstanak u direktorskoj fotelji, a nekima koru hleba u državnoj službi.

Babsera slučajni prolaznik napredno kriminalne orjentacije!!!