среда, 18. јануар 2017.

SNS U ALIBUNARU POSTAVILA ČOVEKA SA DEBELIM KRIMINALNIM DOSIJEOM OSUMNJIČENOG ZA IZVRŠENJE TEŠKIH KRIVIČNIH DELA!!!!!

 

SVE ČEŠĆE U JAVNOSTI KOLAJU PRIČE O SPREZI POJEDINACA "ZAŠTIĆENIH" PARTISKUM KNJIŽICAMA SNS-a  SA KRIMINALCIMA I KRIMINALNIM GRUPAMA NA TERITORIJI JUŽNOG BANATA.


                                        PREDRAG BELIĆ
 BELOCRKVANSKE NOVOSTI OBJAVLJUJU SAMO JEDAN PRIMER - KADAR SRPSKE NAPREDNE STRANKE PREDSEDNIK OPŠTINE ALIBUNAR PREDRAG BELIĆ POJEDINAC SA DEBELIM POLICISKIM DOSIJEOM , KOJI SE TERETI ZA TEŠKA KRIVIČNA DELA.

 JAVNO POSTAVLJAMO PITANJE GOSPODINU PREDRAGU BELIĆU : 
  GDE JE BIO DANA KADA JE UBIJEN DOPISNIK VEČERNJIH NOVOSTI IZ JAGODINE?

O SAZNANJIMA BELOCRKVANSKIH NOVOSTI NA OVU TEMU OBAVEŠTENO JE VIŠE STRANIH AMBASADA 

GOSPODIN BELIĆ JE ČESTO U DRUŠTVU GOSPODINA BRANKA MALOVIĆA KOORDINATORA SNS-a ZA JUŽNI BANAT PA SE JAVNO NAMEĆE PITANJE KOJI SU TO "KVALITETI" PREPORUČILI GOSPODINA BJELIĆA ,GOSPODINU MALOVIĆU DA SE KADROVSKI ODLUČI ZA POJEDINCA SA KRIMINALNIM DOSIJEOM.

BRANKO MALOVIĆ

OVAKVIH PRIMERA JE VEOMA MNOGO NA PROSTORU JUŽNOG BANATA OD KAD JE KORDINATOR POSTAO GOSPODIN BRANKO MALOVIĆ. ČAK IMA I ONIH KOJI TVRDE DA JE BRANKO MALOVIĆ ORGANIZATOR KRIMINALNE GRUPE KOJA MESECIMA TERORIŠE PO OPŠTINAMA JUŽNOG BANATA POZIVAJUĆI SE NA PARTIJU I DRŽAVU KOJA NAVODNO STOJI IZA KRIMINALNOG DELOVANJA.

 BELOCRKVANSKE NOVOSTI OVIH DANA INTEZIVNO ISTRAŽIJU SVE GLASINE I O SVEMU ĆE DETALJNO OBAVESTITI JAVNOST.

 ONO ŠTO VEĆ SADA ZNAMO I ZA ŠTA IMAMO DOKAZE GOSPODIN BRANKO MALOVIĆ NIJE UČESTVOVAO NA IZBORIMA I NEMA NI LEGITIMITET NI LEGALITET DA U IME NARODA ,GRAĐANA I DRŽAVE POSTAVLJA VLAST PO OPŠTINAMA JUŽNOG BANATA A TO RADI I UVEK UZ PRIMENU NASILJA,PRITISAKA,UCENA I SLIČNIH NE PRIMERENIH METODA. ISTOVREMENO BEZ LEGITIMITETA PREKO LOKALNIH EKSPONENATA BAVI SE SVAKOJAKIM KADRIRANJIMA I SLIČNIM STVARIMA A SVE TO POZIVAJUĆI SE NA DRŽAVU KAKO ON TO PRETSTAVLJA.


ISTOVREMENO INTERESANTNA JE I ULOGA I ROĐENOG BRATA PREMIJERA SRBIJE ANDREJA VUČIĆA , I U KAKVOJ JE VEZI GOSPODIN ANDREJ VUČIĆ SA POJEDINIM KRIMINALNIM AKTIVNOSTIMA   POJEDINACA I GRUPA KOJI SE BAVE RAZNOVRSNIM KRIMINALNIM AKTIVNOSTIMA ČESTO SE POZIVAJUĆI NA PARTISKE KNJIŽICE?!?


NASTAVIĆE SE ....

PREDRAG BELIĆ JEDAN OD PRIMERA NAPREDNOG KADRIRANJA SNS-a NA TERITORIJI JUŽNOG BANATA. KRIMINALAC SA DEBELIM KRIMINALNIM POLICISKIM DOSIJEOM.SKLON NASILJU I IZVRŠILAC NAJTEŽIH KRIVIČNIH DELA. JEDNOSTAVNOM PROVEROM K.I EVIDENCIJE I LAIKU JE JASNO DA JE SAMO ORGANIZOVANOJ KRIMINALNOJ BANDI NA ČELU SA KOORDINATOROM SNS-a ZA JUŽNI BANAT BRANKU MALOVIĆU POZNATIJIM KAO "BABASERA" MOGLO DA PADNE NA PAMET DA "GOSPODINA " BELICA POSTAVI ZA PREDSEDNIKA OPŠTINE.GDE JE BIO PREDRAG BJELIĆ 11. JUNA 2001?????

 FOTO ROBOT UBICE !! ČUDNA SLIČNOST!!!