недеља, 22. јануар 2017.

OBELODANJEN PLAN NAPREDNE KRIMINALNE BANDE - PLANIRALI DA ZAPALE AUTOMOBILE SUDIJA IZ OSNOVNOG SUDA U VRŠCU!

EKSKLUZIVNO !! EKSKLUZIVNO !!! EKSKLUZIVNO!!!

BELOCRKVANSKE NOVOSTI DOŠLE DO INFORMACIJA O NAPREDNIM ORGANIZOVANIM KRIMINALNIM AKTIVNOSTIMA USMERENIM NA UGROŽAVANJE BEZBEDNOSTI POJEDINIH SUDIJA OSNOVNOG SUDA U VRŠCU!!!!!!!!

PLAN NAPREDNO KRIMINALNE ORGANIZOVANE GRUPE JE DA NAREDNIH DANA(to može biti i noćas) IZVRŠIOCI PO NJIHOVOM NALOGU UPALE AUTOMOBILE SUDIJI OSNOVNOG SUDA U VRŠCU  DUŠICI PAKOVIĆ GRAHOVAC KOJA ŽIVI U BELOJ CRKVI I ISTO URADE I SUDIJI ISTOG SUDA BOSANAC ŽELJKU KOJI ŽIVI U VRŠCU.

KAKO SAZNAJEMO PLAN JE SKOVAN U PETAK POPODNE  NA NOVOM BEOGRADU U BULEVARU ARSENIJA ČARNOJEVIĆA(nije na broju 186 ali moguće da ima veze taj broj sa jednim od aktera napredno banditskog kriminalnog plana) TOM PRILIKOM BILO JE PRISUTNO PET ČLANOVA NAPREDNE KRIMINANE BANDE

OVE KRIMINALNE AKTIVNOSTI SAZNAJEMO DIREKTNO SU POSLEDICA OGROMNE NERVOZE "BABSERE" I NJEGOVIH BLISKIH KRIMINALNO POVEZANIH NAPREDNIH LICA,ČINJENICOM DA SEM, BEZ POGOVORNE POSLUŠNOSTI POJEDINIH IZVRŠIOCA KRIMINALNIH NALOGA U PORESKOJ UPRAVI(koji bezpogovorno izvršavaju napredno kriminalne naloge i služe za pritiske i ucene prema onima od kojih se iznuđuje uglavnom novac ili neke kriminalne usluge) I POJEDINIM INSPEKCIJAMA, SA PROFESIONALCIMA U POLICIJI,SUDOVIMA,TUŽILAŠTVU,.....  NEMAJU "ZADOVOLJAVAJUĆU" KOOPERATIVNOST (iskreno uglavnom nikakvu a često imaju utisak da su predmet sprdnje u vezi sa njihovim "zamolnicama" u vidu parole "bez brige od nedelje jedan dan ").BILO JE POKUŠAJA NEBROJENO PUTA DA SE ŠALJU PRETNJE,UPOZORENJA,PREKO POSREDNIKA POZIVAJUĆI SE NA "ONE OD GORE" I OTVORENOG PRITISKA DA SE NAPREDNO KRIMINALNO UPODOBE LJUDI U POLICIJI,TUŽILAŠTVU,SUDSTVU,... ALI JE POČELO DA SE GUBE ŽIVCI ,PO PRINCIPU "BABASERA JE MALO(mnogo) NERVOZAN".

ZBOG SVEGA NAVEDENOG SMIŠLJENO JE DA SE PALJENJEM AUTOMOBILA "NEPOSLUŠNIMA"("bezobrazno svojeglavima" tako ih kriminalno napredna bahata banda konotira) POŠALJE PORUKA A TO ĆE BITI PORUKA I OSTALIMA KOJI POMISLE DA SE ODUPRU FAŠISTIČKI NAPREDNOJ KRIMINALNOJ GRUPI KOJA MESECIMA UNAZAD ,ZA SADA ,HARA BEZ ADEKVATNOG ZAKONSKOG REAGOVANJA I PRAVOVREMENE REPRESIVNE REAKCIJE USMERENE NA SANKCIONISANJE MAFIJAŠA SA NAPREDNIM PARTISKIM KNJIŽICAMA.
ISTOVREMENO SPREMA SE I SPINOVANJE TAKOZVANIH NEZVANIČNIH INFORMACIJA O MOTIVIMA NAPADA NA IMOVINU SUDIJA. TO SPINOVANJE JE PLANIRANO PREKO NAPREDNIH RAZGLASA NAPREDNO MASNO FINASIRANIH SA BUDŽETA LOKALNIH BUDŽETA UPRAVO U SVRHU DEZIFORMISANJA I JAVNOG LINČA ONIH KOJI NE PRISTAJU NA UCENE,IZNUDE,FAŠIZAM,NAPREDNI KRIMINAL.

NAREDNIH DANA POKUŠAĆEMO DA USTANOVIMO ŠTA SU KONKRETNI MOTIVI DA SE ORGANIZUJE PALJENJE AUTOMOBILA BAŠ OVO DVOJE POMENUTIH SUDIJA.

ONO ŠTO SMO PROVERENO POTVRDILI DA ĆE IZVRŠIOCE PODMETANJA POŽARA PREVESTI PROVERENI NAPREDNI KRIMINALCI ALI JE NALOGODAVAC SIGURNO "BABASERA". SAZNALI SMO I KOJI SU BROJEVI  REGISTARSKIH  TABLICA VOZILA KOJIMA ĆE BITI KORIŠĆENA ZA PREVOZ I OBEZBEĐIVANJE IZVRŠIOCA  ALI JE MOGUĆE KORIŠĆENJE I NEKIH DRUGIH VOZILA.


    OVO SU BROJEVI TABLICA VOZILA KOJA BI TREBALO DA SE KORISTE ZA PREVOZ I OBEZBEĐIVANJE IZVRŠILACA(važno množina)

VERUJEMO DA OVO RASKRINKAVANJE NAPREDNE KRIMINALNE BANDE I JAVNO PREZETOVANJE NJIHOVIH KRIMINALNIH PLANOVA MOŽE DA OSUJETI NJIHOV NAUM(ako tu ima i mrvice uma) ALI SMO SIGURNI DA AKO NAPREDNO FAŠISTIČKA KRIMINALNA BANDA USKORO NE BUDE REPRESIVNO SANKCIONISANA ,DA ĆE SE NASTAVITI SA NAPREDNO KRIMINALNIM AKTIVNOSTIMA A DA SU MOGUĆE ŽRTVE AGRESIVNE NAPREDNE ORGANIZOVANE BANDE SVI KOJI IM SMETAJU U NESMETANOJ OTIMAČINI.

ZAHVALJUJEMO SE ONIMA KOJI SU KAO DRŽAVNI SLUŽBENICI POSTUPALI U SKLADU SA ZAKONOM I O SVEMU DOSTAVILI SLUŽBENE TRAGOVE A PITAMO I ONE KOJI U SKLADU SA ZAKONOM ,NISU POSTUPALI ŠTA IH JE "SPREČILO" U POSTUPANJU?
SIGURNI SMO DA ĆE UPRAVO OVI KOJI NISU RADILI POSAO ZA KOJI SU PLAĆENI PRE ILI KASNIJE KAO PO PRAVILU ,  SAPLITATI SE NA PONAVLJANJE OVOG  NEZGODNOG PITANJA.

TEORIJA KAŽE A PRAKSA POTVRĐUJE DA KRIMINALCI I UBICE PRILIKOM SVOJIH NEDELA SVE RADE UVERENI DA NEĆE DA ODGOVARAJU JER DA JE DRUGAČIJE ODUSTAJALI BI IZ STRAHA. IPAK I MOĆNE I BAHATE UBICE PREMIJERA ĐINĐIĆA, ODLIČAN SU PRIMER DA BEZ OBZIRA NA SAVRŠEN KRIMINALNI PLAN IPAK SE SVE SVEDE NA KRIMINAL I NA SANKCIONISANJE KRIMINALACA,UBICA. TAKO SU KRIMINALCI BILI ONI LEGIJA,ZVEZDAN,...  IZA REŠETAKA A TO NEMINOVNO SLEDI I BABSERI,NAPREDNIM KRIMINALCIMA,NAPREDNIM UBICAMA I KOMPANIJI KOJIMA SE SAMO ČINI DA SU TRENUTNO NEDODIRLJIVI.


P.S. USKORO DETALJNO OBJAVLJUJEMO ZAŠTO SU METE NAPREDNE KRIMINALNE BANDE UPRAVO POMENUTE SUDIJE??!? A SIGURNI SMO DA POSTOJE MOTIVI!!