субота, 21. јануар 2017.

NAPREDNI KRIMINALAC NIJE PROŠAO BEZBEDNOSNU PROVERU!!!??!

Pravo pristupa tajnim podacima članovima nadležnog odbora Narodne skupštine
Član 39
Članovi odbora Narodne skupštine nadležnog za nadzor i kontrolu u sektoru odbrane i bezbednosti, imaju pravo na pristup i uvid u tajne podatke u vezi sa vršenjem funkcije nadzora i kontrole, u skladu sa zakonom.
Izjava i sertifikat
Član 43
Pre izdavanja sertifikata, odnosno dozvole, lice kome se izdaje sertifikat dužno je da potpiše izjavu, kojom potvrđuje da će postupati sa tajnim podacima u skladu sa zakonom i drugim propisom.
Ako lice iz stava 1. ovog člana ne potpiše izjavu, postupak izdavanja sertifikata, odnosno dozvole se obustavlja.
Pisana izjava čini sastavni deo dokumentacije na osnovu koje je izdat sertifikat, odnosno dozvola.


MAMIN SIN NEVALJALKO - DIZAO BABINU PENZIJU I POSLE BABINE SMRTI -POVUKLA GA EMOCIJA VOLEO BABU ALI I NJENU PENZIJU!!

OVO JE U SKUPŠTINSKOM ODBORU  ZA KONTROLU SLUŽBI BEZBEDNOST (nije član nego zamenik člana - al je naviko da se lažno predstavlja)


NAGRADNO PITANJE KO SE U PANČEVU BAVIO OTKUPOM KOKOŠAKA ?? DA POMOGNEMO ISTI JE IMAO PUNOMOĆ DA DIŽE BABINU PENZIJU PA JE DIZAO I DVE GODINE NAKON SMRTI BABE A INICIJALI SU MU Ž.S.

SVE JE SPOSOBAN NA MAMU KOJA JE SVOJSKI POMOGLA UNIŠTENJU GRADSKE APOTEKE U PANČEVU ALI SE POSEBNO ISTAKLA PUŠTANJEM 200 TUĐIH ČEKOVA ČIJI JE POTPIS FALSIFIKOVALA PA JE MALO MORALA DA BUDE OSUĐENA .


KRV NIJE VODA.

NAGRADA ZA TAČAN ODGOVOR BIĆE OBJAVLJIVANJE INFORMACIJE KOLIKO JE TAST Ž.S. MORAO DA PLATI DA KOKOŠAR PRVI PUT POSTANE NAPREDNI POSLANIK ALI I SNIMAK RAZGOVORA SA ŠKOLSKIM DRUGOM KOKOŠARA SA VRLO INTERESATNIM DETALJIMA O ZAJEDNIČKOM ODRASTANJU.