среда, 18. јануар 2017.

KO JE DARINKA ALEKSIĆ??? LUDA PENZIONERKA KRIMINALAC ILI ŽRTVA SINA PREVARANTA I KRIMINALCA??

MARJAN ALEKSIĆ OPTUŽIO MAJKU ZA KRIMINALNE PRIVATIZACIJE I RAZNE MAHINACIJE

KAKO EKSKLUZIVNO SAZNAJU BELOCRKVANSKE NOVOSTI GOSPODIN MARJAN ALEKSIĆ ZVANI MAKI OTVORIO JE DUŠU I OBELODANIO DA IZA MAHINACIJA OKO PRIVATIZACIJA TRGOBANATA,GRADSKOG MLINA,GRADSKE PEKARE,KRAĐE 120 000,oo EVRA OD VASILIJA AVRAMOVIĆA,PREVARE JOSE PAUNOVIĆA,..... NA STOTINE RADNIKA KOJI SU OTERANI NA ULICU I OSTAVLJENI BEZ MATERIJALNE EGZISTECIJE STOJI LIČNO DARINKA ALEKSIĆ PREVEJANA KAFE KUVARICA KOJA MU JE UPROPASTILA ŽIVOT I OSRAMOTILA  ZA CEO ŽIVOT.  

GOSPODIN ALEKSIĆ ISTIČE DA NA ŽALOST ON NIJE MOGAO DA BIRA MAJKU I DA NIJE IMAO NAČINA DA JE SPREČI U NJENIM KRIMINALNIM AKTIVNOSTIMA.NAPOMINJE GOSPODIN ALEKSIĆ DA JE OKORELA KAFE KUVARICA U SVIM PREVARAMA IMALA ZDUŠNU POMOĆ JEDNE OD NJEGOVIH ŽENA.TVRDI GOSPODIN ALEKSIĆ DA JE OKORELA KUVARICA DARINKA ALEKSIĆ U VIŠE NAVRATA POKUŠALA I NJEGA DA UVUČE U RAZNE PREVARE ALI DA JE ON ODBIO DA IMA BILO KAKVE VEZE SA TOM KRIMINALNOM GRUPOM MAMA -ŽENA-LAŽNI SVEDOK.  

NA KRAJU GOSPODIN MARJAN ALEKSIĆ KAŽE DA JE BIO PRIMORAN ,DA JE PROGLASI LUDOM I TAKO SPREČI U DALJIM PREVARAMA I KRIMINALU.

ZA SVE NAVODE GOSPODIN ALEKSIĆ IMA I ORGINALNE POTVRDE KOJE MU JE IZDAO LIČNO DIREKTOR DADIĆ DEJAN POZNAT PROVERENI I DOKAZANI LAŽNI SVEDOK.SLEDI NASTAVAK ...

KO JE VLASNIK NEKADAŠNJE GRADSKE PEKARE????!!??

?

KAFE KUVARICA DARINKA ALEKSIĆ (1948) PENZIONERKA IZ BELE CRKVE . POZNATA PO TOME ŠTO JE VEĆINSKI VLASNIK AD PEKARE . JEDNAKO POZNATA BELOCRKVANSKOJ JAVNOSTI KAO MAJKA MARJANA ALEKSIĆA ZVANOG MAKI  PREVARANTA I KRIMINALCA . POZNATA JE I PO TOME ŠTO JE ROĐENI SIN U DOGOVORU SA NEKADAŠNJOM DEREKTORICOM DOMA ZDRAVLJA (KOJU JE ON POSTAVIO NA TO MESTO) PROGLASIO LUDOM KAKO BI IZBEGLA IZVRŠENJE SUDSKE PRESUDE.

 I TAKO MI U BELOJ CRKVI IMAMO ONO ŠTO NIGDE NEMA - IMAMO LUDU PENZIONISANU KAFE-KUVARICU KOJA JE VLASNIK GRADSKE PEKARE

P.S. Marjan Aleksić zvani MAKI zahteva da zaposleni u  firmama OPLJAČKAO ostavljaju  NA FB PROFILU BCnovosti komentare žalopojki kako je njegova stara majka jadna - samo nije im rekao da ostavljaju komentare o svima , koje je on napravio jadnim bednim i isterao ih na ulicu iz firmi koje je opljačkao.Koliko je prevarant i kriminalac  MAJKI i OČEVA zavio u crno.


KAKO JE PENZIONISANA KAFE-KUVARICA DARINKA ALEKSIĆ(1948) POSTALA MILIONERKA??!!?? KO JE PRAVI VLASNIK AD PEKARE?????  DARINKA ALEKSIĆ (48) IZ BELE CRKVE OSUMNJIČENA  KAO ČLAN ORGANIZOVANE KRIMINALNE GRUPE????Aleksić Darinka jmbg: 2601948875XXX  (poznat nam je jmbg ali ga javno ne objavljujemo)