петак, 27. јануар 2017.

JON MAGDA - U EPIZODI "AVANTI PREVARANTI"

BIVŠI POSLANIK DEMOKRATSKE STRANKE POKUŠAVA DA POSTANE NAPREDNI "INVESTITOR" SA KOMPANJONOM IZ BELE CRKVE KOJI JE POSTAO   NAPREDNI PRELETAČ,PREVARANT I KRIMINALAC?????????


                            JON MAGDA 
                        PARILAB D.O.O.


KO JE " INVESTITOR "?????


Naime, Magda je fakultet upisao 1978. godine, prve dve univerzitetske godine je redovno pohađao, dok je, kako se navodi u potvrdi bukureštanskog fakulteta, treću univerzitetsku godinu 1980-1981 pao, a narednu nije ni pohađao.
U skladu sa odlukom koja je zavedena pod brojem 2322 sa fakulteta je izbačen 19. juna 1982. godine. Autentičnost ovih informacija za   potvrdio je i sudski tumač za rumunski jezik Duluž Laurijan, koji je prevodio potvrdu pristiglu od fakulteta i potpisao je. Na internet portalu Skupštine Srbije, navodi se da je Jon Magda po zanimanju profesor, ali se ne ističe kojeg je nivoa obrazovanja i koji je fakultet završio, kao ni gde.
 Jon Magda, koji je bio poslanik Demokratske stranke na listi Za evropsku Srbiju- BORIS TADIĆ  nije bio dostupan za komentar.
Biografija
Magda je rođen 1959. godine u selu Seleuša u opštini Alibunar. Početkom 80. predavao je samo godinu dana u Srednjoj ekonomskoj školi u Alibunaru. U politici je od početka devedesetih. Od 2000. godine direktor je Doma kulture u Seleušu. Među osnivačima je rumunskih udruženja u Srbiji i potpredsednik zajednice Rumuna, čije je rukovodstvo 2004. godine kolektivno pritupilo Demokratskoj stranci.


NASTAVIĆE SE ......     NAREDNA TEMA KAD JE I KOLIKO PLAĆENA PARCELA U "INDRUSTISKOJ ZONI" U BELOJ CRKVI???? I JOŠ MNOGO INTERESATNIH PITANJA ZA MAGDA JONA!!??!! POSLOVANJE PARILAB D.O.O.????  KAKVA JE SPREGA SA DRŽAVNIM PARAMA OD 2000-te??????