среда, 18. јануар 2017.

BABASERINI NAPREDNI KRIMINALCI!?!?BELOCRKVANSKI NAPREDNI KRIMINALAC!!

 NAPREDNI ,PRELETAČ,PARAZIT,KRIMINALAC I PREVARANT

Marjan Aleksić MAKI još uvek na slobodi!?!

 Može se slobodno reći da je Marjan Aleksić Maki već ruralna legenda nekog ko već dve deceniji izigrava "kontraverznog biznismena"  a da za svo to vreme i pored očiglednog ogoljenog kriminala u kome je neizostavan lokalni činilac do sada izbegava delovanje zakona i sudsko- policiske represivne mere.  Ali po onoj narodnoj da je pravda spora ali i dostižna ,po informacijama do kojih smo došli očekuje se reakcija nadležnih državnih organa usmerena na lišavanju slobode pomenutog Aleksica kao i njegovo privodjenje pravdi.
 
 
Po do sada dostupnim informacijama Aleksić je učestvovao u mnogobrojnim prevarama(slučaji Josa, Vasa ,Bokšan,Pekara,Mlin,Trgobanat,...) Iz proverenih izvora saznajemo da se istražuje njegova uloga oko kriminala u nekadašnjem DP TRGOBANAT kao i njegova povezanost sa odgovornim licima,poveriocima,stečajnim upravnicima,.....  Nezvanično saznajemo da dosadašnjom istragom se on direktno sumnjiči za više krivičnih dela  ali i kao glavni organizator kriminane grupe sa namerom pribavljanja koristi na štetu akcionara ai i države.


   Saznajemo takodje da je odlukom suda na javnu prodaju oglašeno 80% akcija Gradske Pekare koje su u fiktivnom vlasništvu Darinke Aleksić (majke Marjana Aleksića) a na osnovu sudske presude u korist Jose Paunovića gde je Darinka Aleksić dožna da plati 120 000 evra.

   U toku je više krivičnih postupaka a sve u vezi poslovanja AD Mlina gde je deo postupaka dobio i svoj osudjujući epilog interesatna je za nadležne državne organe uloga Marjana Aleksića.

   Ne tako davno nadležni državni organi bavili si se i kriminalom oko Belocrkvanske kablovske mreže i kako saznajemo i pored svih opstrukcija očekuje se konačno pokretanje tužbe za zloupotrebu službenog položaja verovatno pretpostavljete ko je osumnjičeni M.A.


  Poslovanje pojedinih firmi u posrednoj vezi sa Marjanom Aleksićem je više nego sporno navešćemo kao primer TAXI Milenijum  čija vozila nemaju registrovane TAXI tablice i sl.  


   Uvidom u podatke o podsticajima za zapošljavanje očigedno je da ogromna sretstva fiktivno koristi upravo M.A.  preko prvo fiktivnih raskida ugovora o radu a zatim fiktivnog prikazivanja novog zapošljavanja .


   Ovaj nekada veiki poštovalac LIKA i (zlodela) DELA Željka Ražnjatovića ARKANA i njegove Stranke Srpskog Jedinstva pa zakletog Batićevca DHSS dok je pomenuti Vadan Batić bio ministar pravde , pa perjanica Dragana Markovića PALME pa do poslednje SPS liste na kojoj se našao na polsednjim izborima a sve i uvek motivisan da zaštiti svoj kriminal i pljačku u kojoj godinama ne samo da učestvuje nego je često i jedan od organizatora.

                                KO JE MARJAN ALEKSIĆ MAKI?????????????????????
    USKORO DETALJNO O SVEMU U VEZI SA MARJANOM ALEKSIĆEM zbog ne remećenja istraga koje se vode protiv Aleksića o više detalja po okočanju istraga.