субота, 3. децембар 2016.

POLICAJAC IZ BELE CRKVE U NEDELJNIKU "TABLOID" O "KRIMINALU I KRIMINALCIMA"!!??!!??

EKSKLUZIVNO OBJAVLJUJEMO !!!!! POLICAJAC PROFESIONALAC ILI ZALUTALI UCENJIVAČ I KRIMINALAC-PILIĆAR U UNIFORMI?????? USKORO DETALJNO O SVIM DETALJIMA OVOG "SLUČAJA"!!!






U NEDELJNIKU "TABLOID" OBJAVLJEN JE ČLANAK U KOJEM NAVODNO POLICAJAC DRAGAN MITROVIĆ ZVANI KOKICA IZ BELE CRKVE IZNOSI TVRDNJE O POJEDINIM LICIMA KOJI SU NAVODNO OGREZLI U KRIMINAL.

VIŠE TUŽILAŠTVO IZ PANČEVA JE VEĆ REAGOVALO I POSTUPA, KAKO BI SE PROVERILI NAVODI POLICAJCA DRAGANA MITROVIĆA ZVANOG KOKICA. 


BELOCRKVANSKE NOVOSTI OBJAVLJUJU U CELOSTI TEKST IZ NEDELJNIKA "TABLOID".(uz zatamljenje svih imena iz teksta )



Obraćamo Vam se u nadi da ćete objaviti u vezi organizovanog kriminala u Južnom Banatu, počevši od PU - Pančevo pa do Bele Crkve, gde je glavni bos načelnik P                   poznati kleptoman i ubica, kao i glavni narko diler zajedno sa                      .
Mi, i kao građani i policajci više ne možemo da trpimo torturu                     i ubicu iz senke, koji vedri i oblači godinama -                     Smelost i hrabrost jednog policajca koji im se suprotstavio još dok je                            bio komandir u Beloj Crkvi, a to je policajac iz Bele Crkve Mitrović Dragan(kokica) koji radi u PS-Vršac, gde je od letos podneo zahtev za upražnjeno mesto komandira u PS- Bela Crkva, jer ima najveću školu od svih policajaca u Beloj Crkvi, a to je master ekonomista, uliva nam nadu.
Pošto je više puta pokušavao da dođe do ministra, na žalost                               obratio mu se pismenim putem preko pisarnice u Vršcu, ali to je sve ostajalo kod sadašnjeg načelnika                                 , inače ubice dece u vidno alkoholisanom stanju, i glavni narko diler i potrčko                     i načelnika                               
Međutim, kada je Mitrović Dragan potegao veze iz MUP-a onda su počeli da zovu                               i da ga pitaju u čemu je problem da se postavi Mitrović Dragan na mesto komandira. On je mnogim visokim funkcionerima iz MUP-a i BIA govorio: biće za dan dva. Kada se obratio početkom meseca maja i izneo da će da ide kod šefa Evropske komisije, i da će da izađe u javnost i da objavi sve o njemu i još nekim načelnicima koji su umešani u najteža krivična dela,                     je ekspresno pozvao Mitrović i tadašnjeg načelnika                     , koji je sada komandir na granici u Vršcu. Rekao je da će da potpiše i da mu pošalje u najkraćem roku. To sve znaju starešine iz Vršca i svi u Pančevu. Međutim, on nije hteo da mu da rešenje, jer da ne bi ugrozio njegovog šuraka iz B                e, inače načelnik PS - B                   a, jer se plašio da neće moći sa Mitrovićem da rade šta hoće, kako on, tako i        c                 i tajkun, inače rođak      ć             Marjan, koji ima preko 40-tak lokala i sada hoće da kupi Ušće, ATP-Bela Crkva kao i groblje, ali sve to znaju      ć                      , ali ništa ne preduzimaju.
 n                    je bio predsednik stranke JS kod Palme, a da bi pred izbore uz ucenu i brzo hapšenje                       a od strane A                  a, isti preko noći postao predsednik SNS u Beloj Crkvi i gde je morao da plati 350 hiljada evra A         u V                 u i M             u, predsedniku Južnog Banata SNS-a, jer da nije platio završio bi u zatvoru, jer mu je dokumentaciju o njegovim kriminalnim radnjama dao S                  ić, i tako je morao da pristane. U               ću je dao 20 hiljada evra, gde je to podelio sa njegovim šurakom N                 em.
Mi više nemamo kome da se obratimo sem da se objavi javno. Presedan je kada je Mitrović bio u kabinetu S               ća i kada je u pisanoj formi stavio da poseduje obimnu dokumentaciju o organizovanom kriminalu u PU-Pančevo, po hitnom postupku zvali su ga u Unutrašnju kontrolu, koji su sve zataškali.
Da bi još strašnije za Mitrovića i njegovu porodicu bilo to je da su po hitnom postupku dali u tužilaštvu u Pančevo gde treba da objavi sve o njima. Inače sa ovim postupkom m                    ić je stavio metu na njega i njegovu porodicu, jer imamo saznanja da se sprema njegova likvidacija od strane  a                 i R              ća i još nekih čelnika.
Prvi je objavio za P             a i R            ć ono što ste Vi objavili na internet stranici za krađu vojne opreme, za ubistvo Dobrea Milomira i gde veliki broj svedoka postoji i ubistvo Rajkovića, a gde su sve to zataškali mafijaški bos Rab                 ša, sa Po                 om, operativcima Đu                  em, a gde su za uzvrat namestili O                    na a oni uzeli preko pola miliona evra da bi zataškali ubistvo i sačuvali Še                       a zv. Sloba Đavo, koji je izvršio to ubistvo. Mitrović Dragan je jedan od najpoštenijih policajaca i pravi profesionalac što se tiče službe, a to svi znaju, zato se plaše njega i ne dozvoljavaju mu da napreduje, jer mnogi znaju da će da ih uhapsiti. Pa pitamo zašto nije odradio posao m            ar           vić i ljudi iz Unutrašnje kontrole? Molimo Vas da ga sačuvate kao i što su se sada uključili Ratni Veterani da mu daju svu potrebnu podršku.
Za uzvrat, Đ                 ića, deca su im sada u policiji rade-Ri               n operativac, ćerka Zr                  na, sada je načelnik u PU-Pančevo za kadrovska pitanja, a to je osoba koja je krala vence i obijala fioke po Komunalcu u Beloj Crkvi, a to su sve zataškali     v         ac, kao i još mnogo toga. Zašto nisu Mitrovića zvali u Specijalnom tužilaštvu za organizovani kriminal, nego u korumpiranom tužilaštvu u Pančevo, gde iz senke sve drži pod kontrolom Z                  ić.
Od pre desetak dana saznali smo preko svojih prijateljskih veza iz Pančeva i MUP - a da je vanredno stanje postalo u Južnom Banatu, kao u policiji tako i u tužilaštvu, jer Mitrović Dragan poseduje na stotine stranica o ovim ubicama i kriminalcima iz službe, i da postoji dokumentacija u MUP - u, a da su sve to zataškavali svih ovih godina.
Pre mesec dana se otkrilo da je načelnik P                 šić umešan u krađu 90 metara drva a gde su to napisali Unutrašnjoj kontroli i m                 iću, a ovaj i dalje radi šta hoće sa A                    om. Svedoci su: šumski inspektor B              ić Jovica i još neki policajci.
Zato Vas molim da zaštitite putem javnosti Mitrović Dragana i njegovu porodicu, jer odskora je i postao deda, a ćerka mu se nalazi tj. živi u Beogradu. Znajući Mitrović Dragan, to je čovek koji ne odustaje i koji se nikoga ne plaši, a i poseduje obimnu dokumentaciju za ove gore navedene kriminalaca iz službe, kao i za još neke. Zato je u Južnom Banatu zavladala panika, jer ne znaju mnogi ko je na tom spisku a znaju i sami i da će posle toga jako brzo da završe u zatvoru. Imamo saznanja da su počeli u Pančevu jedni druge da optužuju zašto mu P          ac nije dao to rešenje, pa sada ucenjuju jedni druge...Molimo Vas da stanete u zaštitu njegovu i njegove porodice kao i što mi to radimo. Uskoro ćemo i da se obratimo mnogim ambasadorima i Majklu Devenportu.









VAŽNA NAPOMENA - ZAKONOM JE PREDVIĐENO DA SVAKO SAZNANJE O IZVRŠENJU KRIVIČNOG DELA,SVAKI GRAĐANIN JE OBAVEZAN DA O ISTOM ODMAH OBAVESTI NADLEŽNI DRŽAVNI ORGAN.