субота, 07. мај 2016.

TOTALNI RASKOL U LOKALNOM SNS-u!!!!!???!!?? NISU NI FIZIČKI OBRAČUNI ISKLJUČENI !!!

        PUČ!!PREVARANT I KRIMINALAC ORGANIZOVAO "PUČ" PREUZEO LOKALNE NAPREDNJAKE 
 BELA CRKVA - U TOKU POPODNEVA DOŠLO DO SUKOBA DVE STRUJE U LOKALNOM ODBORU SRPSKE NAPREDNE STRANKE. KAKO SAZNAJEMO PALE SU TEŠKE REČI,UVREDE,PRETNJE,.....  SUKOB JE NA RELACIJI TRI ODBORNIKA KOJE PREDVODI KRIMINALAC I PREVARANT MARJAN ALEKSIĆ ZVANI MAKI I VEĆINE BELOCRKVANSKOG ČLANSTVA SNS-a . ČLANSTVO SE DIGLO PROTIV PREVARANTA I NJEGOVIH POLTRONA JER IM  JE PREZENTOVAN ALEKSIĆ KAO NUŽNO ZLO ALI SAMO DO IZBORA A DA ĆE TADA BITI ODSTRANJEN I UHAPŠEN ,MEĐUTIM ALEKSIĆ JE IZGLEDA DEBELO PLATIO I SLOBODU ALI I FUNKCIJU.

 EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO DA MARJAN ALEKSIĆ U OVOM TRENUTKU NE MOŽE DA RAČUNA NA MINIMUM 9 IZABRANIH ODBORNIKA SA LISTE SNS-a.

NOSILAC LISTE SNS-a NA LOKALU VIOLETA SIMIĆ SUKOBILA SE SA PREVARANTOM I KRIMINALCEM I TRAŽI REAKCIJU ČLANSTVA ALI SE OBRATILA I VIŠIM STRUKTURAMA STRANKE.


 OVAJ SUKOB ZA SADA JE BEZ POZNATOG EPILOGA ALI JE SIGURNO DA PREVARANT I KRIMINALAC NEĆE BIRATI SREDSTVA I METODE KAKO BI SE OBRAČUNAO SA SVIMA KOJI MU SMETAJU U LOKALNOM SNS-u.

 JEDINO MU NA RUKU NE IDE ČINJENICA DA JE NJEGOV DRUG(marjan je skupo platio to "drugarstvo" "BABA SERA" UPAO U VELIKE PROBLEME.

nastaviće se ....