уторак, 10. мај 2016.

OTMICA ODBORNIKA - KRIMINALCI SA PARTISKIM KNJIŽICAMA?


SNIMAK OTMICE 

Danas, (utorak, 10.05.2016.), nešto pre 15 časova ispred zgrade Skupštine opštine Apatin otet je dr Miodrag Pavlović, prvi na izbornoj listi OO SRS Apatin. O otmici je medije obavestio Mirko Cvetićanin, predsednik OO SRS Apatin, koji je rekao da su viđeni predstavnici OO SNS Apatin kako dr Pavlovića prisilno odvode.
Televiziji Apatin, koja nam je i dostavila ovu informaciju, dostavljen je video snimak sigurnosnih kamera na kojima se vide ljudi koji su oteli dr Pavlovića, i koji ga uvode u automobil, ali i oni koji su, kako kažu „čuvali stražu“. Na snimku se vidi par trenutaka pre otmice i prvi čovek apatinskih naprednjaka Ilija Bursać.
Zabrinuti za život i bezbednost dr Miodraga Pavlovića, čelnici OO SRS Apatin su obavestili policiju i tražili hitnu reakciju i odgovor na pitanje šta se dešava.
Čeka se izveštaj policije o ovom slučaju u kome su svi učesnici odmah identifikovani.
Gotovo je izvesno da je motiv otmice političke prirode, kako bi ovaj radikal prišao SNS-u da bi se oborila aktuelna koalicija koja ima većinu u opštini Apatin.
Građani Apatina su šokirani i zgroženi onim što se danas u sred dana dogodilo u samom centru. Kako je Televiziji Apatin izjavo Mirko Cvetićanin, dr Pavlović je više od nedelju dana bio van Apatina i krio se od neizdrživih pritisaka i ucena, a danas je u opštinu krenuo na sastanak sa Cvetićaninom. Otmicu su primetili i neke službenice u opštini koje su obavestile nadležne.