понедељак, 09. мај 2016.

LSV - OPOZICIJA DA - VLAST SA MARJANOM ALEKSIĆEM NIKAD!

BELA CRKVA - SAZNAJEMO DA JE POKRAJNSKI POSLANIK I PREDSEDNICA OO LSV-a GOSPOĐA SANDRA RISTIĆ PONOVILA STAV DA : "LIGA NEĆE PRAVITI TRULE KOMPROMISE SA KRIMINALCIMA I PREVARANTIMA ZARAD VLASTI"


LSV ĆE KAO ŠTO JE I U KAMPANJI OBEĆALA ,DOSLEDNO  INSISTIRATI DA POLITIKA  BUDE U INTERESU GRAĐANKI I GRAĐANA BELE CRKVE . LSV JE SPREMNA DA U INTERESU NAŠE OPŠTINE SARAĐUJE SA SVIMA KOJIMA JE INTERES BIRAČA NA PRVOM MESTU ALI NIJE SPREMNA I NIKAD NEĆE IMATI  "SARADNJU" SA MARJANOM ALEKSIĆEM JER JE ON SIMBOL KRIMINALA ZBOG KOGA TRPE SVI GRAĐANI U BELOJ CRKVI. POJEDINAC KOJI JE KROZ PLJAČKAŠKU PRIVATIZACIJU OSTAVIO NA STOTINE SUGRAĐANKI I SUGRAĐANA BEZ POSLA I EGZISTENCIJE. POJEDINAC KOJI SVOJIM NASILJEM I BEZOBRAZLUKOM NAMEĆE POGUBNE ARŠINE MIMO SVAKOG DOSTOJANSTVA I CIVILIZACISKIH TEKOVINA UREĐENOG DRUŠTVA , NIJE I NE MOŽE BITI NEKO KO MOŽE DONETI IŠTA DOBRO NAŠOJ OPŠTINI.
 PORUKA LSV-a JE NE DVOSMISLENA : "  LIGA ĆE U INTERESU GRAĐANA OSTATI U OPOZICIJI ALI NIKAD I NI POD KOJIM IZGOVOROM NEĆE BITI DEO VLASTI AKO BI TO PODRAZUMEVALO SARADNJU ILI TRULI KOMPROMIS SA KRIMINALIZOVANIM MARJANOM ALEKSIĆEM ZVANIM MAKI"