среда, 11. мај 2016.

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO!!! "BRANKOVA GRUPA" PANIČNO SPREMA LIKVIDACIJU NEZGODNOG SVEDOKA

 ORGANIZOVANA KRIMINALNA BANDA "BRANKOVA GRUPA" POKUŠAVA DA ORGANIZUJE LIKVIDACIJU A.Č.  !!  A.Č. POSTAO OPASAN PO ORGANIZOVANU KRIMINALNU BANDU KAO POTECIJALNO SVEDOK SARADNIK. AKO A.Č. PROGOVORI PADA "BRANKOVA GRUPA"!! A.Č. ZNA KO MU JE IZDAVAO I IZDAJE NALOGE,ZNA ŠTA JE TRAŽENO OD NJEGA,ZNA KO MU JE PREBACIVAO NOVAC IZ JUŽNOBANATSKIH LOKALNIH SAMOUPRAVA I PO ČIJEM NALOGU,ZNA ISTOVREMENO PO ČIJEM NALOGU JE POKUŠAO DA REKETIRA VISOKOG VRŠAČKOG FUNKCIONERA,.......    


BELOCRKVANSKE NOVOSTI DOŠLE DO INFORMACIJE DA NEKOLIKO DANA UNAZAD PREDSTAVNICI TZV "BRAKOVE GRUPE" PANIČNO POKUŠAVAJU DA ORGANIZUJU LIKVIDACIJU PO NJIH OPASNOG SVEDOKA. 

 SAZNAJEMO DA O OVIM NAVODIMA POSEDUJE INFORMACIJU MUP CRNE GORE JER JE ORGANIZATOR KRIMINALNE BANDE " BRANKOVE GRUPE" TIM POSLOM BORAVIO NEDAVNO U REPUBLICI CRNOJ GORI.

 NAIME BELOCRKVANSKE NOVOSTI SAZNAJU DA JE "BRANKOVA GRUPA" U PANICI JER JE PROCENILA DA JEDAN OD IZVRŠILACA NJEHIVIH KRIMINALNIH NALOGA NIJE POD KONTROLOM A DA ISTOVREMENO POSTOJI MOGUĆNOST DA U NEKOM TRENUTKU BUDE I KRUNSKI SVEDOK ZA KRIMINALNE NALOGE KOJI SU MU IZDAVANI.

 NJEGOVOM LIKVIDACIJOM UKLONILI BI OPASNOG SVEDOKA ALI JE OVO IDEALAN TRENUTAK ZA LIKVIDACIJU JER JE POMENUTI POTECIJALNI "SVEDOK" KOD VELIKOG BROJA " NEPRIJATELJA " "BRANKOVE GRUPE" POTECIJALNO MOGAO DA BUDE OSUMNJIČEN DA IMA MOTIVA ZA ORGANIZOVANJE I IZVRŠENJA LIKVIDACIJE.

 U OVOM TRENUTKU JE JEDNO EVIDETNO DA JE PUT OD BLISKOG SARADNIKA I IZVRŠIOCA NALOGA  ORGANIZOVANE KRIMINALNE BANDE "BRANKOVE GRUPE" DO NJIHOVE METE ZA ODSTREL VEOMA KRATAK.