среда, 11. мај 2016.

"BRANKOVA GRUPA" NAKON ŠTO JE OTKRIVENA - POSTAJE AGRESIVNA

"BRANKOVA GRUPA" ORGANIZOVANA KRIMINALANA GRUPA POKUŠALA  UCENAMA I PRETNJAMA DA ORGANIZUJE PODNOŠENJE LAŽNE PRIJAVE PROTIV NOVINARA KOJI JE OBELODANIO POSTOJANJE GRUPE KAO I NJIHOVE AKTIVNOSTI.  


(USKORO DETALJNO O CELOM SLUČAJU)

OTKRIVENA "BRANKOVA GRUPA" - UBICE,NARKO DILERI,NASILNICI,KRIMINALCI,REKETAŠI,LOPOVI,....

"BRANKOVA GRUPA"
AKTIVNOSTI "BRANKOVE GRUPE" ORGANIZOVANE KRIMINALNE GRUPE  POČINJU OKTOBRA 2015 GODINE ALI VEĆINA ČLANOVA GRUPE KAO PO PRAVILU JE AKTIVNA U RAZNIM OBLICIMA KRIMINALNIH AKTIVNOSTIMA DECENIJAMA UNAZAD(UTAJA POREZA,PIRAMIDALNA OTIMAČINA,PROMET NARKOTIKA,REKETIRANJE,"PRIVATIZACIJE",NELEGALNI PROMET AKCIZNIH ROBA,PLJAČKE,UBISTVA,... NEKI PRAVOSNAŽNO OSUĐENI ,NEKIMA SE SUDI A NA NEKE SE OSNOVANO SUMNJA).

GRUPA JE ORGANIZOVANA NAVODNO KAO FORMALNO PARTISKI EKSPONETI SA TERENSKIM ZADACIMA RADI ORGANIZOVANJA NIŽIH PARTISKIH STRUKTURA NA TERITORIJI JUŽNOG BANATA ALI JE BRZO POSTALA ORGANIZOVANA KRIMINALNA GRUPA SA PREVASHODNIM CILJEM PRIBAVLJANJA MATERIJALNE KORISTI NA KRIMINALAN NAČIN (UCENE,REKETIRANJE,IZNUDE,...).

MOĆ OVE KRIMINALNE GRUPE PREVASHODNO JE POSLEDICA KORIŠĆENJA (ZLOUPOTREBE)"DRŽAVNIH" RESURSA TE ZLOUPOTREBE IDU UVEK PREKO PARA-PARTISKIH STRUKTURA A SVE POD FIRMOM "IZA NAS STOJI DRŽAVA - OD GORE JE NALOŽENO".

"BRANKOVA GRUPA" IZMEĐU OSTALOG BAVI SE KLASIČNIM REKETIRANJEM I IZNUDAMA - SISTEM JE VRLO JEDNOSTAVAN ŠALJU SE EMISARI KOJI OSTVARUJU KONTAKT SA POJEDINCIMA ZA KOJE SE PROCENI DA IMAJU NOVCA I SVE KREĆE KAO DOBRONAMERNI SAVETI ,UPOZORENJA,NUĐENJE "POMOĆI",.... PA DO DIREKTNIH PRETNJI. ŽRTVE SU UGLAVNOM UCENJUJU NEKAKVIM SAZNANJIMA O MOGUĆOJ VEZI SA  UTAJOM POREZA,POSLOVANJEM FIRMI,ŠVALERACIJAMA,...........  ALI ČESTO I PO PRINCIPU MOŽDA SI I ČIST ALI AKO HOĆEŠ MIR I "ZAŠTITU" MORAŠ DA NAM DAŠ DEO INAČE "POSRAĆEMO TI SE U ŽIVOT". SVI KOJI NE PRISTANU NA "SARADNJU" TRPE RAZNE VIDOVE TORTURE(mediske,fizičke,para-državne,Z.D. šalje inspekcije,....)
 KRIMINALNA GRUPA JE VRLO BRZO DOŠLA DO ENORMNOG NOVCA BEZ VEĆIH PROBLEMA I OTPORA ŠTO IH NIJE ZADOVOLJILO VEĆ SUPROTNO, POSTALI SU AGRESIVNIJI,ALAVIJI I BEZGRANIČNO OSIONI.

"BRANKOVU GRUPU" ČINE DVE POVEZANE GRUPACIJE MANJE OD DESETAK BLISKIH POJEDINACA I VIŠE DESETINA "TERENSKIH IZVRŠIOCA OPŠTEG SMERA"


 TRENUTNO SU OKUPIRANI KUPOVINOM GLASOVA ZA PREDSTOJEĆE IZBORE I NASILJEM NAD POLITIČKOM KONKURENCIJOM ALI PARALELNO SA TIM NE ZANEMARUJU SVOJE REDOVNE KRIMINALNE AKTIVNOSTI.M.B. ORGANIZATOR KRIMINALNE GRUPE
                               M.R. JEDAN OD VIŠE DESETINA TERENSKIH "RADNIKA"
                                                   Ž.S. MARIONETA(LUTKA NA KONCU)
                                                    A.Č. MOGUĆI SVEDOK SARADNIK
                         Z.T. "DRŽAVNI SLUŽBENIK" SARADNIK KRIMINALNE GRUPE
M.A.  "SVOJEVOLJNO"PLATIO ULAZNICI 
P.B ŠTO VIŠE PUTERA NA GLAVI LAK ZA "ODRŽAVANJE"
D.S. UBICA
D.Š. TIPUJE PO VRŠCU I OKOLINI


 NASTAVIĆE SE .......