четвртак, 05. мај 2016.

ALEKSANDAR ČUPIĆ UPAO U PRIVATNO VLASNIŠTVO I POKUŠAO DA IZAZOVE INCIDENT!??!!

  OTKRIVEN POKUŠAJ ALEKSANDRA ČUPIĆA DA IZAZOVE INCIDENT I TO PRETSTAVI KAO NAPAD NA NOVINARA. 

 BELOCRKVANSKE NOVOSTI EKSKLUZIVNO SAZNAJU DA JE NAKON VIŠE TELEFONSKIH KONTAKTA SA VIŠE LICA ALEKSANDAR ČUPIĆ POKUŠAO DA REALIZUJE NALOG B.M. DA UPADNE NA ZEMLJIŠTE KOJE OBRAĐUJE MILAN TIKIĆ I NA SVE NAČINE POKUŠA DA ISPRVOCIRA REAKCIJU KOJU BI PRETSTAVIO KAO NAPAD NA SLOBODU INORMISANJA.

ALEKSANDAR ČUPIĆ IZ VRŠCA JE VLASNIK INTERNET PORTALA E-VRŠAC I E- BELA CRKVA I DOBIJA OGROMAN NOVAC OD GRADA VRŠCA I OPŠTINE BELA CRKVA ALI I ALIBUNARA ....  SUMNJA SE DA GA ORGANIZOVANA KRIMINALNA BANDA KORISTI KAKO BI "MEDISKI" VRŠILA PRETNJE PREMA LICIMA KOJA NE POSTUPAJU U SKLADU SA NJIHOVIM KRIMINALNIM NALOZIMA.

 ALEKSANDAR ČUPIĆ SE SUMNJIČI DA JE NEDAVNO POKUŠAO DA REKETIRA GRADSKOG FUNKCIONERA IZ VRŠCA. U JAVNOSTI SE DOVODI U VEZU SA ORGANIZOVANOM KRIMINALNOM BANDOM "BRANKOVOM GRUPOM". NEDAVNO JE IZ BUDŽETA SO BELA CRKVA DOBIO 450 HILJADA DINARA A JAVNA JE TAJNA DA JE ZA TAJ NOVAC PREUZEO OBAVEZE PREMA KRIMINALCU I PREVARANTU IZ BELE CRKVE KOJI MU JE TO OMOGUĆIO.ALEKSANDR ČUPIĆ JE OSUĐIVAN I ZA DELO TEŠKE KRAĐE A TRENUTNO SE VODI ISTRAGA ZBOG OSNOVANE SUMNJE DA JE IZVRŠIO KRIVIČNO DELO POKUŠAJA IZNUDE U OSNOVNOM TUŽILAŠTVU POSTOJE NOVE PRIJAVE PROTIV POMENUTOG.

A.Č.

EVO I ČUPIĆEVE VERZIJE DOGAĐAJA