петак, 24. април 2015.

NOVA SVINJARIJA - AKO ĆE DA MI BUDEŠ DEVOJKA ?!? ĆU TE ZAPOSLIM!!!%&$#

NOVE SVINJARIJE - STARI AKTERI!!!!
STANKO PETROVIĆ - FIKUS

 I tako dok "gomilica" ŽUTIH baraba na vlasti u opštini broji poslednje dane , to vreme koristi za iste aktivnosti kao i poslednjih 15 godina na vlasti u Beloj Crkvi  a to je lopovluk, otimačina,pljačka, uništavanja naše sredine,nemoral,.... jednom rečju za SVAKOLIKE SVINJARIJE
Poslednja u nizu svinjarija jeste HITNO zaposlenje nove "žene" ,odlazećeg predsednika opštine Stanka Petrovića zvanog FIKUS.
 Saznajemo da je pomenuta persona zaposlena gle čuda ne u nekoj proizvodnji nego u JAVNOM PREDUZEĆU TURISTIČKA ORGANIZACIJA, tako da ispada da bi FIKUS dobio ženu građani Bele Crkve će morati da dobiju(i plaćaju) još jedno izmišljeno "radno mesto".

 Svako ima pravo na privatnost i na privatan život ali ovde se radi o tome da potrebu odlazećeg predsednika opštine da ima ženu ,  nismo dužni mi da plaćamo ,e tu prestaje privatnost i postoji javni interes da se zna koliko nas košta ta potreba Stanka Petrovića Fikusa  da se ženi.
 Poruka za FIKUSA - Vaše pravo je da imate ženu ali SVINJARIJA je da našim parama to Vaše pravo ostvarujete. Istine radi NIJE VAM OVO PRVI PUT već ste imali pokušaj da se ženite tako što ste bivšu verenicu po hitnom postupku zapošljavali u ŠKOLI ali kako čujemo sada već bivša VERENICA vas je iznenadila prinovom,prinovila se sa novim dečkom i sa zdravom trudnoćom.


P.S.  Spremni smo da objavimo BESPLATAN oglas i da pokušamo da Vas oženimo (ovi Vaši dosadašnji pokušaji mnogo nas koštaju)