понедељак, 30. март 2015.

IZBORI ZA NOVO RUKOVODSTVO OPŠTINSKOG ODBORA SRPSKE NAPREDNE STRANKE

Za utorak 31.marta zakazani su unutar stranački izbori za predstavnike mesnih odbora Srpske Napredne Stranke , nakon toga bi trebalo izabrati novo rukovotstvo Opštinskog Odbora SNS-a u Beloj Crkvi.

  Nakon smene Jovana Daje sa mesta dosadašnjeg predsednika OOSNS-a evidetno je da dolazi do neminovnih promena u OOSNS Bela Crkva.

  Kako saznajemo očekuje se da ključne uloge u vodjenju stranačke politike na lokalu preuzmu dr. Juga Budiša, dipl.pravnik Violeta Simić , profesor Mirjana Pančić Bužek , dr. Tamara Nikolić Obradović ,...........  ove personalne promene značiće i definitivan razlaz sa aktivnostima koje je imao pre svega Jovan Daja koji je Srpsku Naprednu Stranku na lokalu podredio dilovanju sa lokalnim lopovskim strukturama pre svega DS-a. Naredni dani upravo trebaju da potvrde raspoloženje pre svega članstva da se osudi dosadašnje aktivnosti Jovana Daje.

   Kako nas članstvo SNS-a  informiše Jovan Daja poslednje dane pred stranačke izbore koristi za već vidjene metode "kupovine" i "manipulacije" obećava partisko zapošljavanje i slične već vidjene koruptivne metode.  Interesatno je da Jovan Daja ima najveću podršku od strane opštinskog Odbora Demokratske Stranke(Željka Crnogorca)  koja proizilazi iz činjenice da dolazak novog rukovotstva u SNS-u jeste siguran signal za odlazak DS-a sa vlasti na lokalu. Tako da Željko Crnogorac pomažući Jovanu Daji pokušava da pomogne daljem lopovluku i pljački DS-a na lokalu. Jovan Daja računa i na podršku Fadilje Hoth ali iz dobro obaveštenih izvora ta podrška nije tako izgledna jer pomenuta nije raspoložena da "leti"  u paketu sa Jovanom Dajom. 

  Ono što je svakako činjenica naredni dani doneće korenite promene u lokalnom SNS-u ,biće to referedum protiv svega onoga što je pretstavljao godinama Jovan Daja.  Bez želje da licitiramo kadrovskim rešenjima u novom rukovotstvu OO SNS jedno je sigurno dosadašnje aktivnosti pre svega Jovana Daje nanele su ogromnu štetu SNS-u i novo rukovotstvo moraće da to osudi.
                                                      
 LOPOV SNIMLJEN KAKO LAŽE,POKUŠAVA DA MANIPULIŠE,OBEĆAVA PARTISKA ZAPOŠLJAVANJA,....


   BELOCRKVANSKE NOVOSTI USPELE SU DA DODJU DO MTERJALA KOJI POKAZUJU KRIMINALAN NAČIN KAKO I KO LOBIRA.  ZNAJUĆI VEĆ UHODANE METODE JOVANA DAJE ZAMOLILI SMO DEO ČLANSTVA DA NAM POMOGNU DA SNIMIMO POJEDINE RAZGOVORE DEO SNIMLJENIH MATERJALA PROSLEDILI SMO NA VIŠE ADRESA. OČEKUJEMO BRZU REAKCIJU PRE SVEGA STRANAČKIH ORGANA PRE SVEGA PROTIV JOVANA DAJE I NJEGOVIH POMAGAČA