четвртак, 31. јул 2014.

Partiski POLTRON Predrag PODOBNI Ćurguz DS zamenik tužioca u Vršcu

-----  Analizom aktivnosti lako je utvrditi da je Predrag Ćurguz zloupotrebljavao funkciju zamenika tužioca po nalogu KRIMINALNIH STRUKTURA DEMOKRATSE STRANKE kako bi isti mogli nekažnjeno da pljačkaju Državu Srbiju i sve njene građane.----- Analizom aktivnosti lako je utvrditi da je Predrag Ćurguz zloupotrebljavao funkciju zamenika tužioca po nalogu KRIMINALNIH STRUKTURA DEMOKRATSE STRANKE kako bi isti mogli nekažnjeno da pljačkaju Državu Srbiju i sve njene građane.


Očigledno je stanje koje postaje često apsurdno da DRŽAVA u kojoj živimo nestaje pod udarima partiskiko-parazitskih kadrova. Svedoci smo svi da je NEizdrživo stanje partiskih postavljenja i kadriranja.  Činjenično stanje je da to postaje pravilo u svim segmentima života ali je to posebno opasno kada se primeni na državne organe izvršne i zakonodavne vlasti, jer je mogućnost zloupotrebe ili selektivne upotrebe posebno opasna.

  Jedan od drastičnih primera takve pojave je i Zamenik javnog tužioca osnovnog tužilaštva u Vršcu DS PARTISKI POLTRON Predrag Ćurguz. Javna je tajna da je postavljenje pomenutog došlo kao posledica   DS partiskog MEŠETARENJA u vreme kada je Demokratska Stranka izvodila pravosudne *reforme* zbog kojih danas cenu  plaćaju svi građani SRBIJE.   Kao partiski kadar  pomenuti ĆURGUZ  svesno postaje izvršilac  naloga KRIMINALIZOVANIH DS PARTISKIH KOMESARA ne baveći se u svom postupanju zakonom već isključivo realizacijom naloga kriminalizovanih kadrova DEMOKRATSKE STRANE koji su ga i postavili za zamenika tužioca.   Neborijeni su primeri takvog ponašanja Predraga Ćurguza na žalost pomenuti  nije sporadičan primer u raznim partiskim kadriranjima u Policiji,Tužilaštvu i Sudstvu a štetu od takvih pojava svakodnevno plaća celokupna zajednica ali i sistemski uređeno društvo čiji su temelji urušavaju zbog zloupotreba KRIMINALNO-PARTISKO-POLTRONSKO-PARAZITSKIH pojedinaca.

    Važno je da se na ovakve pojave reaguje represivno i da se jasno uputi poruka svima koji su deo KRIMINALNO PARTISKIH  STRUKTURA da za njih u državnom aparatu nema mesta.    Raznoliki ČOVEKOLIKI ĆURGUZI  moraju biti hiruški odstanjeni  i pozvani na odgovornost za sva nedela i kriminal u kome su učestvovali i time urušavali ugled i poverenje u DRŽAVNE INSTITUCIJE.